[中國內地] CL98 開心!樂天!好玩!靚靚青春少女 (真人相4張)

火.. [複製鏈接]
名稱: CL♥囡囡98號
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A84524-尖沙咀-美少女-CL♥囡囡98號.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說今日下午突然有時間.. 可惜本來想返食既女已經走左, 或者去左唔太方便既location.... 一條友行下行下去到現時酒店大本型...臨時臨急都係問下對我唔錯既agent CL姐問下有冇新到步.. CL話有啊, 剛剛到仲要未上廣告, 即時仲可以俾我頭頭圍.. 當然要啦...上到房, 嘩, 好靚女.... 而且滿臉笑容... 正啊!!

CL98 , 姐幼組, 看姐還幼, 青春少女, 化妝化得唔錯, 身材都很苗條, 約165cm高, 手腳都算長, 整體吸引....而且笑容滿面... 女女好鬼馬, 一入房就主動要我抱抱佢....然後竟然係佢抽我水, Jason上下失手.....女女好nice, 好易令雙方入局....

沖涼沖得都幾仔細同舒服, 女女話好怕冷.. 立即開返個暖氣先.... 主動幫我刷身仲俾拖鞋我著... 上到床做服務, 女女好有女朋友感覺, 慢慢錫全身, 但吹小弟弟時就好急加快節奏.....吹左好耐好有心機..仲見到佢邊吹邊自己摸妹妹!! 原來女女已經3個月冇做愛...女女愈吹愈舒服.... 為免尷尬場面出現, Jason話不如帶套.......先男上, CL98反應好好... 再轉狗仔.... 死推爛推.... 再轉睇清水健學既直立噴射式狗仔推車....叫曬....再轉返正常男上體位....都抽插好耐下....大汗踏細汗下射出.... 女女好識do...好識逗人開心.... 問我點解會咁利害.... 我話我老了, 可以做你爺爺.... 難射出是很辛苦的.... 哈哈哈..

老實說今天機緣巧合下遇上CL98很開心...整個session都很滿意..搵完她覺得人都後生左, 人都精神d, 藥箱都變成首飾箱....望住佢會不其然好開心, 真係鐵達尼號都少少沉船feel...附上真人相4張, 女女其實真人好靚...係影相感覺唔太自然.. 希望大家會喜歡和支持靚女CL98!
mmexport1544368426138.jpg mmexport1544368428415.jpg mmexport1544368432675.jpg mmexport1544368430596.jpg

Thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

好靚好正

回復 jasonjasonng ##1 的帖子

無心插柳柳成蔭,今次沒預約反而插得開心

依加果道真係变咗大快活營地

多謝師兄分享

様同身型都好正,仲有得食頭圍

睇到眼甘甘。

多謝分享

多謝師兄分享

好吸引!

多謝分享

好吸引!

多謝師兄分享頭頭圍報告

多謝師兄分享

不錯喔 支持你

so fit so good

樣靚身材正

thanks for sharing

very nice figure thanks for sharing