[德、意、法] 2018年12月夜遊FKK Sharks

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

在此要感謝各師兄之前詳盡報告,令小弟可以零難度到Sharks体驗一番。天寒地涷又落雨的12月,好在無落雪,星期五晚上,照前人指引,從Frankfurt central station出發到Darmstadt Nord,再步行15分鐘,沿途比相象中光猛同安全,可悭10euro的士錢或等巴士的時間,係有D路是泥路,好顺利於晚上9点到達,因為只想体驗,沒選一開門就去。補充一下,去北站的快車較梳,要check好時間先好去。FKK一般遠離民居,但呢間算是容易到達。

入到去已感受到好多客,店員只叫我俾65euro入場費袁,沒有問我是否第一次黎,俾錢後有一條 locker key, 可開更衣室大locker同埸入面放錢的小locker。但我只用了大locker。还有一條大毛巾、浴衣同拖鞋。簡單冲涼就入去。个人覺得,当晚D女質素很麻麻,大部份樣衰,一入去己被几件豬西捉住,好不客气先能逃過她們的魔掌,行了兩圈,飲抔可樂,先見到一个比較正的romania姑娘,24歲,在梳化happy一番,講好價錢就上房。第一次吾知会舖毛巾在牀,我一野就訓左落牀,女女即刻叫我等等。

Happy 完落樓俾钱,然后去食野,食物很不錯,燒鷄超好食,仲有豬同牛,生果甜品。吃飽后再入去,繼續俾豬西圍,但最后都揀到件極品,但太多人等房,佢带我去樓下的细房,细有细好,三面D鏡好近,可多角度盡覧同女女做愛過程。食完兩件夠晒皮,换衫走人但吾記得还key。俾个店员屌,怱忙走返入locker揾,好在仲係度,11:30左右,坐門口D的士去Darmstadt Hbf,成為10euro,星期五六日有通宵火車往來Frankfurt同 Darmstadt, 所以吾怕玩得夜,裝番个DB的app就隨時check到。还有,吾覺有人查飛,但吾買飛捉到好似罰貴D。

個人覺得fkk绝对有正菜,但豬西太多亦很煩,绝不relax,体驗一次绝对是男人必定要做的一件事情,但我绝不会上瘾

北店行過去影的相

去到咁遠出征,打2個回合就算
回覆 讚好 不讚 使用道具

去了三地FKK都不知道有SHARKS這間店
下次去可要好好參觀了

回復 wongwingkin ##1 的帖子

FKK Shark唔錯好玩,可惜豬扒太多。

謝師兄分享

回復 tarochan ##2 的帖子

吾想留太耐,出到野就夠

回復 1wangk ##3 的帖子

這間見很多師兄好評,但太多扒。

marcinoregon 發表於 2018-12-10 13:47
師兄,你漏左講一D細節,條女有沒有在做愛過程中Upsell,兩條女都肯同意玩50歐元30分鐘??定係BBBJ daty 之類要extra嘅野.

Normal sex是50euro,应該只有過膠吹同做,如GFF就要100啦,食鮑,69等。如果豬扒可能多D free option,但俾番錢我都無性趣。我試兩个囡囡都係趕住要你出。第二个太正我主動加佢鐘先慢番節奏。

大部份囡囡对亞洲人都好nice,对我更大赞,因為話我gentleman

回復 marcinoregon ##10 的帖子

周未应該会多D女,祝師兄食到好野

多謝師兄分享報告

扒多唔緊要, 最緊要係仲有好野俾你揀到...

不過冬天去只可以留係室內, 玩少好多野, 我都係鍾意夏天可以係室外打野戰

回復 marcinoregon ##14 的帖子

如果大部份正我应該会破產,有樣有身材真係極少,但可洗少D。外国有fkk guide描述个 club有几多女的,極具參考價值。

回復 CPKELVIN ##13 的帖子

我見天寒地凍的報告較少,所以出个给大家参考。夏天實正好多,日照又長,应該也多D女返工。

wongwingkin 發表於 2018-12-11 16:09
回復 marcinoregon ##14 的帖子

如果大部份正我应該会破產,有樣有身材真係極少,但可洗少D。外国有fkk guide描述个 club有几多女的,極具參考價值。

只要唔亂駛, 例如雙飛同走後門, 花費有限。
我舊年試過由下午2點到夜晚10點, 一共食左4條女, 其中一個玩左1小時, 其他半小時, 計埋入場同貼士, 一共駛左350歐, 維返港紙先至$3300, 真係抵過去澳門玩。玩到第4條女, 其實已經夠晒皮, 再多都食唔落。

回復 CPKELVIN ##17 的帖子

多正野就会密密去啦!我比較鍾意亞洲女子,馬交贵都值,起碼乾淨企理好多。我係老饼都吃吾到咁多

謝謝分享