樓主: wongwingkin

[德、意、法] 2018年12月夜遊FKK Sharks

回復 marcinoregon ##19 的帖子

好似定時食藥
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 wongwingkin ##1 的帖子

谢谢分享

alv123 發表於 2018-12-12 21:14
你呢條毒L, 又張我報告條鬼妹相打飛機, 幻想去過 fkk, 你一個報告都出唔到, 唔好 9 up 話去過 fkk 啦, 簡直係 141 癈物, 淨係識得撩事鬥非, 收皮近井底啦

你條食屎狗, 仲幻想緊得你識去歐洲叫雞?  
好心你啦, 出埋D冇料垃圾報告, 睇完果D人留言屌你都嫌廢事

alv123 發表於 2018-12-12 21:14
你呢條毒L, 又張我報告條鬼妹相打飛機, 幻想去過 fkk, 你一個報告都出唔到, 唔好 9 up 話去過 fkk 啦, 簡直係 141 癈物, 淨係識得撩事鬥非, 收皮近井底啦

你呢條魯蛇, 連條大陸佬都不如, 人地求鳩其網上搵D相老作個報告都好反應過你, 證明你幾撚失敗

最ON9係仲要瀨4台嘅網友唔識貨, 真係笑爆咀

alv123 發表於 2018-12-12 23:12
我之前都話個你條低下層傻西一D分辨力都冇, 我D報告多分個條大陸佬好多, 條大陸佬已被版主扣晒分, 你條 141 癈物快D食藥早D發夢去 fkk啦

你條ON 9仔自己都認唔及條大陸佬, 有圖有真相, 而家又唔認呀? 真可悲

nice report brother! good eat!

多謝分享

alv123 發表於 2018-12-13 20:37
回復 CPKELVIN ##27 的帖子

你條 141 論壇癈物究竟弱智定腦殘 ? 我出 post 順便玩殘埋條大陸佬你都睇唔出, ...

"我 D post 個個都大受歡迎..."

笑撚死人咩!

其他帖我都懶得搵, 就睇返上面果個帖, 8千幾人俾你個標題呃左click入去睇, 最後得23個留言, 扣埋你自己回覆果D, 即係1000人得2個回你, 真係話你得小貓三四隻都俾多左你, 呢度D CHING睇完你D垃圾, 留言屌你都嫌廢事!

回復 wongwingkin ##1 的帖子

多謝師兄分享

alv123 發表於 2018-12-13 23:34
回復 CPKELVIN ##31 的帖子

你條癈物點解唔 show 番我個 over 30,000 hit rate 個 post, 你條傻西就可能俾 ...

"我 D post 個個都大受歡迎..."

笑撚死人咩!

既然你個個post都咁受歡迎, 駛鬼專登搵咩! 求其搵一個都得啦!

呢度D CHING睇完你D垃圾, 留言屌你都嫌廢事!

wongwingkin 發表於 2018-12-10 04:13
在此要感謝各師兄之前詳盡報告,令小弟可以零難度到Sharks体驗一番。天寒地涷又落雨的12月,好在無落雪,星 ...

Great report ching.

Brings back nice memories from a few years back although I did not go to sharks...

CH

alv123 發表於 2018-12-14 22:01
回復 CPKELVIN ##34 的帖子

版主都加分叫我講多D, 大把ching pm 叫我過料

你呢d真係活在幻想中

版主叫你講多d,即係話你on 99冇料到學乜撚人出帖, 一係就加多d堅料,一係就收皮咪撚係度出埋d垃圾呀!

Tks for photo, easy for later comers to follow.

路邊找妹子!真是不錯~