樓主: wongwingkin

[德、意、法] 2018年12月夜遊FKK Sharks

回覆 讚好 不讚 使用道具

alv123 發表於 2019-1-8 20:06
你第一次 7 出香港要小心, 好多壞人專打你D盲毛, 睇路, 你返唔到尼我冇得再玩會好悶🤣

傻西, 生花柳死就繼續七出香港😎

哦,呢d梗係你個人經驗啦!
有心喇,我又唔會去bar扮有存酒咁on9,唔會有事嘅

幻想只有自己先至識得去揾女食嘅人,真係自卑到冇人有
咁又係嘅,唔係咁自卑,又點會幻想到自己係pimp會員,有幾枝vsop存酒丫?仲要想黎大鳩人,點知即時俾人踢爆佢連pimp會員卡都未見過,真係笑爆咀

May need some patience and imagination for this place. TKs for sharing.

alv123 發表於 2019-1-9 21:30
你真係七到噴汁, 我話拖住你條狗帶入 pimp, 你又唔夠膽, 因為你D 綜援錢連去泰國都唔夠, 真可悲, 你前世 ...

我係泰國舒舒服服食女,你咪慢慢捱騾仔囉
你條廢柴死充爛充扮晒有pimp會員卡仲吹到有幾枝vsop存酒添,而家你俾我踢爆左你個春袋,你以後出d乜野垃圾帖都冇人信架喇

乜你咁冇品架,唔夠人講帶埋個老母出街嘅?
係咪因為你老母已經賣緊鹹鴨蛋所以有持無恐?定係令壽堂生左你呢條雜種狗就掉你係街頭同野狗爭飯食,所以你咁憎佢,想佢落到地獄都不得安寧?
一個人冇誠信亂吹自己有pimp會員卡同幾枝vsop存酒就已經係垃圾啦,仲要攪到令壽堂冇得安安靜靜咁不孝,真係街口嘅野狗你都不如呀!

alv123 發表於 2019-1-10 20:55
你條傻西踢爆左你老母啦

你淨係識對住電腦打飛機就幻想環遊世界, 睇人D報告, 執人口水尾, 就響人地D ...

Re返你個回post, keep低你d冇品證據先,廢事俾你改,你知你份人冇誠信架喇

乜你咁冇品架,唔夠人講帶埋個老母出街嘅?
係咪因為你老母已經賣緊鹹鴨蛋所以有持無恐?定係令壽堂生左你呢條雜種狗就掉你係街頭同野狗爭飯食,所以你咁憎佢,想佢落到地獄都不得安寧?
一個人冇誠信亂吹自己有pimp會員卡同幾枝vsop存酒就已經係垃圾啦,仲要攪到令壽堂冇得安安靜靜咁不孝,真係街口嘅野狗你都不如呀!

alv123 發表於 2019-1-10 23:29
你條傻西慢慢 keep啦, 你大把時間去乞求投訴

係你條傻西自己踢爆左你老母, 真不孝, 你老母生左你條傻西

邊個先帶個老母出黎人地有眼睇嘅, 不孝子!

alv123 發表於 2019-1-11 20:01
你尼條論壇癈物, 一個報告都出唔到, 淨係識撩事鬥非, 先撩者賤, 唔夠人講, 就推個老母出來屈人扮可憐, 你仲唔快 D 拖埋你老母去投訴, 傻西

我係唔鍾意出報告呀,吹咩?你要係網絡世界尋找現實生活中缺乏嘅自信係你嘅事,我就唔想學似你咁出d垃圾報告,人地睇完連留言屌兩句都嫌廢事。

你條契弟唔單止冇誠信同不孝仲指鹿為馬,明明係你提老母先嘅仲想屈返我轉頭,我一向嘅原則係罪不及家人,你份人點仆街都係你嘅事唔應該連累埋你家人,但係既然你帶埋老母出黎我亦唔會客氣

alv123 發表於 2019-1-11 20:39
你條廢物出唔到報告我唔會笑你 你淨係識對住電腦打飛機就幻想環遊世界, 睇人D報告, 執人口水尾, 就響 ...

你條冇誠信廢柴出埋d同你一樣咁撚廢嘅帖仲以為好醒,真係屌你都嫌廢事啦!
你d咁嘅水魚,人地去蛇美d女開價2500就有交易,你呢d樣衰口臭地中海大肚腩就梗係要開多幾百啦,難為你仲懶叻咁柒出黎俾人知道連泰國雞都歧視你收你水魚價,正一柒碌柒出泰國,影衰香港人

alv123 發表於 2019-1-15 21:17
你尼條論壇癈物, 一個報告都出唔到, 淨係識撩事鬥非, 先撩者賤, 唔夠人講, 就推個老母出來屈人扮可憐, 你 ...

你條冇誠信廢柴出埋d同你一樣咁撚廢嘅帖仲以為好醒,真係屌你都嫌廢事啦!
你d咁嘅水魚,人地去蛇美d女開價2500就有交易,你呢d樣衰口臭地中海大肚腩就梗係要開多幾百啦,難為你仲懶叻咁柒出黎俾人知道連泰國雞都歧視你收你水魚價,正一柒碌柒出泰國,影衰香港人

alv123 發表於 2019-1-16 00:42
剛去完日本食架妹, 一 call 你尼條 lucky 就響井底狗洞爬出來俾我玩, 真乖

你尼條論壇癈物, 一個報告都 ...

你條撚樣冇人信你講野架喇, 去吉野家食左個牛肉飯又扮去左日本食女呀? 係日本有冇存酒呀?