[中國內地] Cc 美女石 ★ 大 圓 挺 粉 38F波霸索爆model 172cm46寸長腿+超級波

72 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: Cc 美女石
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A84538-尖沙咀-美少女-Cc美女石.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

打比相熟AGENT約女,安排順利,感謝。【Cc 美女石】簡直係我見過之中,最索最大波最高服務最好既女女 ,個樣靚到、個E CUP 大波大到呢 (波形一流、唔DUM、好彈手、好柔軟,上下pink lin,粉色乳頭,乳頭有少少凹陷 、要女女性高潮先可以比我啜出黎 ) ,條乳溝又深又長,SUCK埋個頭都仲得 !最難忘係172身高葫蘆身形,好波幼腰長腿,仲要樣貌超電:loveliness: ,雖然密密實實,但就驕人身形盡展,第一次未除衫已經扯旗----平日咁大波既點會甘高甘索:loveliness: ,呢種打扮比COSPLAY更加勾起我既性慾。女女仲好識扮可愛,同時又鐘意攬住我睇我D手機相,個下真係幾有女朋友感覺 ,大大大大車 ,有波推有水蕭,今期好抵食!【Cc 美女石】確實名不虛傳,正!
集完美相頭、完美身材(172身高,E CUP爆乳,大 圓 挺 粉,24寸幼腰、46吋長腿),完美服務態度於一身,仲要著住超級靚女(難掩驕人身段),真係本年度最正既高妹波霸大美女,真係人一世物一世點都試呢種巨乳高妹女神!

Cc 美女石 ★ 大 圓 挺 粉 38F波霸索爆model 172cm46寸長腿+超級波
v7-image1 (1).JPG
v7-image2 (1).jpg

對波同樣同身材真係正到CHI MA GUN!大 圓 挺 粉,仲要係女神既樣。

我鐘意佢緊身旗袍包住G級巨奶個種壓迫感!
v7-image3 (1).JPG
v7-image4 (1).JPG
v7-image4 (2).JPG

對波同樣同身材真係正到CHI MA GUN!大 圓 挺 粉,仲要係女神既樣。
v7-image5 (2).jpg
身材真係正到CHI MA GUN!

回帖獎勵 +1 元錢

咁好波,夾腸一流

回帖獎勵 +1 元錢

多謝C兄分享,正呀!!大波仲要 pink-lin  pink-lin

回帖獎勵 +1 元錢

好大99,一定飽😛
Wow, my cup of tea. She looks so young.

回帖獎勵 +1 元錢

正得咁緊要,good爆!

回帖獎勵 +1 元錢

回復 五叔公 ##1 的帖子

thanks for sharing

回帖獎勵 +1 元錢

真係好得咁喎

回帖獎勵 +1 元錢

幼幼笑得好甜美 大波瘦底

回帖獎勵 +1 元錢

樣好有女人味嫵媚,我好中意有女人味的女女

回帖獎勵 +1 元錢

呢條女 服務態度好好 后推時候呻吟勁淫

回帖獎勵 +1 元錢

真正的AV日本女優北川瞳 對波沒她大 樣沒她靚 所以真係物超所值

回帖獎勵 +1 元錢

咁好波,夾腸一流

回帖獎勵 +1 元錢

多謝C兄分享,正呀!!大波仲要 pink-lin  pink-lin

回帖獎勵 +1 元錢

妹妹都算唔錯,唔肥,滑滑身型

回帖獎勵 +1 元錢

笑得冧死人

回帖獎勵 +1 元錢

真係好波

回帖獎勵 +1 元錢

真正足料

回帖獎勵 +1 元錢

好想扑佢

回帖獎勵 +1 元錢

好萌好清純的幼幼女神