[賽後報告] QQ校花一邊傾一邊除衫,我手多多喺佢身上抽水,侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩

簽到
名稱: QQ校花
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A83265-深水埗-樓上骨-QQ校花.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我呢啲三十過外嘅男人,成班老友唔係結咗婚就拍緊拖,好似我咁無女朋友嘅,只得我一個,可能我係宅男掛,為咗滿足自己嘅性需要,每個星期都起碼洗兩次樓,睇啱又未食過一定會入閘,深水埗嘅QQ校花係我少有番食嘅囡囡之一,上到房,見到我嘅女神,樣貌同身材都keep住托弗,對眼電力十足,36D白淨靚真波夠突出,23吋幼腰,白滑長腿夠吸引,入房後,QQ校花一邊傾一邊除衫,我手多多喺佢身上抽水,侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩。返上床,我瞓底,佢坐我身邊,望住我好似同我講,好戲在後頭,佢條脷真係利害,成條蛇咁游走我全身,咀仔啜我兩粒乳頭,隻手R住我袋袋,D快感一浪接一浪,我都不甘示弱,你來我往,揸波捽乳頭,摸吓佢隻蟹,嘩!濕晒,佢堅多水,哩個時喉佢己揸住我條鳩,奶完就全條含晒,深喉再深喉,哩D先至係吹簫,好功夫,自問小D定力都己攑白旗投降。上套即黎在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,轉招帶套女上騎,騎術上乘,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,最後轉拉住雙腳去床邊玩推車,半空吊住屌,真係好好feel,野野屌到籮友肉狂震,啪啪聲嚮遍房間,一唔屌到QQ校花狂叫先派貨畏飽佢,QQ校花服務非常認真細心,服務仲好過東莞班莞式女女,全情投入,有咁淫蕩嘅對手真過隱!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
咁淫蕩嘅對手
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 18:14