[囡囡推介] 全港最后生高挑sm女主角23,角色扮演入形入格,我即時變了AV片男主人,絲襪挑逗,腳交一流,屌完再口爆!

簽到
名稱: sM女皇
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A76520-深水埗-一樓一-sM女皇.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

公司番工,成日受老闆娘氣,自己又無得發洩,谷埋谷埋我驚自己砍人都似
一於搵SM星級達人》》sM女皇洩慾,玩角色扮演帶領我進入無限嘅性想像空間。入閘後,見她身材鬼咁豐滿,長長美腿,惹火又熱情,我即刻扯晒火,平時受氣受得多,今日仲唔比我出番啖氣。全身將我五花大綁係床上,從兩腳到整個軀體,麻繩好似手麻花在係佢身上纏繞,完全剝奪呢隻女奴嘅行動自由,再撕破佢身上嘅衣物,(小弟自己提供嘅,老闆娘平時著嗰D款式。)肉體上蹂躪佢,用足尖挑起佢嘅下巴,而雙手逐漸游係佢性感嘅胸部慢慢至下體,又玩假鳩,震蛋,將平日睇AV片情節用係我身上,勁有AV男主角feel,跟手佢嘴巴被我碌鳩堵塞住,強逼佢為我口交,插到佢個口不停咁流口水,戲劇玉用小弟弟從背後侵犯佢妹妹,佢拼命扭動身體,妹妹裡面熱到不得了啊,同時我又感到少量快感,望住佢個樣極淫,不期然咁咬唇,換數個姿勢,最後頂唔住發炮,正一姣西老闆娘,勁好屌。總結:所有過程一一配合,服務又多元化,技術了得,經驗豐富,使雙方得到性愛快感,不愧為SM星級達人。
e969b977dad661234d42e92cecec86c8 (1).jpg
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

頭香,多謝師兄分享。
回覆 讚好 不讚 使用道具