[囡囡推介] 嫩口美少女廿幾歲,23吋蛇腰全身走肥夠夠姣 ~~~ 多多水 ~~~ 好好玩 ~~~ 好好砌服务好好,身材火爆

名稱: 陀地學生妹21
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A82597-觀塘-一樓一-陀地學生妹21.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

開門見到真人陀地學生妹;第一眼望落去好有鄰家女孩既感覺,無撈味,嫩口大波美女一名,眼仔Look Look,好好笑容,成個含燃樣!深深乳溝,對白滑波波呼之欲出,見到口水深咽,細細粒,走肥,入房,陀地學生妹攬鳩實我,仲搞鳩我碌鳩喔,擒青到,呢D咪係世界女囉,互相攬作一團,波大腰幼,皮膚滑不溜手。大波波柔軟彈性,仲係貨真價實,大家除衫沖涼,有待浴,洗淨全身後橪雀奶蛋,乜都有,乜都掂!沖完上到床佢服侍好好,吹含瀨全身,錫Lin到吹,吹得好勁,有深有淺,口技一流,仲識得眼神交流,正呀!真係睇唔出,外表斯斯文文,原來好鬼淫!!!!腸仔即時變巨鳩,囡囡好醒目,幫我上套,女上妹妹OK窄同我細佬啱啱夾,捉住佢長腿狂頂,佢又叫得鬼死咁好聽,男上,長腿大開,方便細佬嘅進入,愈插淫水愈來愈多,換數插姿,陀地學生妹由喉嚨發出"啊~~~ ~啊~~~丫丫"的呻吟,爽high到佢叫聲不斷,我亦頂唔順爆曬D精液俾佢,舒服曬,事後沖身,交抵家用。
頭香,多謝師兄分享。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 高佬佬 ##1 的帖子

真係咁正🤪下次經開試下多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具