[囡囡推介] 白滑豪乳真波39年嫩口翻版李麗珍,主動熱情,多水多汁激度緊窄一線靚飽,環保吹,水啸,口爆,颜射69,應有盡有服務亨之不盡……

簽到
名稱: 嫩口翻版李麗珍
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A80686-深水埗-一樓一-嫩口翻版李麗珍.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想試嫩口翻版李麗珍好耐,之前在深水埗想找她,每次上去都請稍後,離我公司太遠,始終末能一見,近日見到美人放完假太開心了,即時約定時間,上去會一會傳聞神級招呼既靚妹有幾勁。
門外見到她年輕得黎既迷人風情,樣子好姣,戰鬥格果隻我最愛又咁好彩約到,當然滿心歡喜入去、人房後即刻用手摸我蠢袋,眼神誘惑地幫我除衫,然後用雙腿磨我大脾,挑逗下玩陣先沖涼,好有情趣,搵距既原因,就系好多師兄賺佢,話沖過涼都值四舊水,試下系吾系真先,糸龍糸鳳,一試就知,首先第一招:螞蟻上樹,佢用指甲尖由大脾慢慢抓上我股部,有種癢癢全身觸電既感覺,然後第二招:海底撈月:佢叫我扒埋牆,用手臂加指尖掃袋,成支棍撈來撈去,好正,淨系呢兩招都想出野咁滯,吾怪得冲個涼都值,好心機到,佢冲涼既時間,一般女女已經做完一個客出閘,但距既招呼好真糸名不虛傳。到上床戲肉時,她吹功先糸最令人頂吾順,下下深喉,吸啜有技巧,節奏深淺快慢控制得一流,所以小弟極速被吹爆左,真失威,最後仲有特別服務,第三招:起死回生,原來系事後簫,我第一Q俾距吹爆左,細佬已經垂頭喪氣,點知她再來含住我細佬事後蕭,細佬小小酸軟感覺,但又未試過舒服成咁,全身鬆馳曬,好神奇,細佬很快便再硬起來,硬成咁梗係要玩多Q啦,第二Q持久力耐左,推車推推左十分鐘都有,雙方高潮不停,爽死,我去一仔十幾年,第一次俾條女攪到我短時間做兩Q,真係獨門三朝真欏命,真系頂無可頂既神級絕技,尤其第三朝起死回生,令我軟鞭即時變鋼炮,淨係起死回生已經咁正,佢重話有種特別玩具,只限天氣凍先有得玩,呢様小玩具會令人蠢袋喛,細佬會一柱擎天,我就約定了海棠下個月再來挑戰,各位有興趣又夠定力既師兄,可約距試下!最後沖涼比錢走人既時候都好笑容,嫩口翻版李麗珍個人應為真係值回价
頭香,多謝師兄分享。
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享