APPLE-Thailand 女大學生,大車吹功一流,多水好反應

簽到
名稱: Apple
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A84503-炮台山-兼職女郎-Apple.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

同女女傾左陣計, 女女主動鍚我咀仔, 我就摸晒佢全身, check下對波, 幾彈手, 又摸埋妹妹同對長腿, 又滑又多汁…我地玩到入浴室, 女女細心幫我沖身, 玩埋水簫同大車, 水乳交融, 好正呀喂!" K) r  [* b. {$ s
之後上床玩, 女女偷偷地鍚我lin lin, 再慢慢奶到我JJ, 用條舌打圈, 好有技術, 好爽皮…再用對長腿玩我條JJ, JJ俾佢對腳搞到硬爆, 唯有上套, 女女做出M字腳等我一野插入, 好窄既一線鮑, 先黎女上, 女女用佢高級技術係咁Un, 又係咁叫春, 叫聲好甜好好聽, 之後換狗仔, 摸住佢對長腿係咁推, 推到頂唔住射左.^^^^^^^事後女女同我沖涼同送左個goodbye kiss 我

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 23:35