[囡囡推介] 人奶颜射波波好有住家少婦,身材前凸後翹索到爆 樣靚風騷迷人,淺粉色鮮鮑多水多汁,深喉環保吹簫

名稱: 人奶颜射波波
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A43754-深水埗-一樓一-人奶颜射波波.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人奶颜射波波拥有一把迷人秀髮,一身性感戰衣,身材曲線優美,外形姣味十足,極之野性,笑容甜美迷人,加上白淨光滑,侍浴美乳煎腸仔,美乳夾住肉腸快速咁上下磨擦,又黎撈月,搞到我鬼咁舒服,床上佢兩粒提子係我身上手滾動,性慾念火升起,開始錫我,錫頸、錫lin、錫旦,含吹賴啜全部做齊,吹蕭都唔錯,快慢深淺吹奏,對淫眼對望,令我更有衝動扑濕到佢爆,正場時主動騎上黎,含情脈脈跟望住我慢慢騎,豐富嘅天然水,鮑魚緊窄,睇著佢渴望俾男人餵飽嘅姣high樣,換體位,猛烈地將細佬從後一棍就入到佢西盡頭,嘢嘢重力轟炸,連連快感,佢好配合兼狂野擺動屁股反擊,最後細佬實在太爽轟炸至出精!
頭香,多謝師兄分享。
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 13:57