[中國內地] Cc 彤彤❤170cm 靚模女神 AV勁爆身型 皮光肉滑+保證天然粉嫩

72 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: Cc 彤彤 粉嫩高妹
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A80236-尖沙咀-美少女-Cc彤彤粉嫩高妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相熟關曉彤熟好介紹,當然要支持下。上次試過同為內地簽約Model既「小澤圓」、「小不點」、「圓圓」、「湯圓」、「酒井法子」,食過翻尋味,真係幾高質、有素養、硬件極佳、態度亦相當抵讚,雖然係初黎酒店做,但明顯有交帶過服務,生手一樣可以做得好服務,今次呢位「Cc 彤彤」比一代超模「酒井法子」更加有女友FEEL,大大大大大車 、超級好玩、超有女人味,好比心機服務我、令我happy。硬件超班、軟件更超班、食過「Cc 彤彤」既C-HING相信都會明白、同意我既感受。總結:好能正!

Cc 彤彤❤170cm 靚模女神 完美尤物 超Girl-Friend-Feel ❤大車牌

女女 Cc  彤彤,20歲,曾參與車展拍攝,一入門口見真人就知掂左、係MODEL之中既超班人物、樣貌靚過明星、身高170、S形身形葫蘆身材、D級大波一睇就知堅料,我真係JJ扯到行、比一代超模「酒井法子」更加有女友FEEL,「絕不是一般既高質」。女女好有禮貌,一入房就見佢好好笑容,態度好好,已經估到佢服務如其他師兄講真係一流,報鐘之後,更加係口水撈口水、脷搭脷咁大車。

樣貌非常吸引,我個人認為甚至好過一代女神酒井法子,正到無法形容!天生麗質個隻、淡妝已經係貌若天仙、自己妝好靚女,皮膚好好,極好笑容,好有女人味同氣質。

身材好高挑,170左右,D級大波,波形靚,淺色PINK lin lin,身材好有線條,有前有後,有大波幼腰,46吋長腿、岩晒我口味。

安排冇問題,報鐘後,幫我除衫,拖住我去洗白白,有波推,其間大大大大車,冇要求水蕉,但女女烏低身幫我吹,沖完之後幫我抹乾淨,然後又係脷搭脷大大大大大車,佢話好鐘意我既muscle,然後又環保吹,錫lin lin,奶袋袋,之後帶套同我做愛,反而做愛有D生手,但反應夠真,下面緊窄多水,幾滿意既一Q。

Cc 彤彤 正爆!有樣有身材更加有服務態度,人一世物一世、MODEL級女神 Cc 彤彤 一定要食!

Cc 彤彤  靚過酒井法子!

1) Name of agent : Cc (我問主持人Cc咩意思,佢話Costa Casablanca...好在飲過costa咖啡、又聽過哥哥張國榮既""片段""既原曲""Casablanca"",唔係都唔知佢up咩7野。當然我好粗魯、佢好有禮。)

2) 囡囡名稱/代號: 彤彤

3) 家用: 1600

4) 囡囡樣貌評價: 9.5/10
評語: 新彊異域大美人,性格可愛,眼大又水靈鼻高瓜子餓蛋臉、咀好靘、少少mix feel、白滑、靚過吳千語,我話既,當然我唔會俾10分,因為我女神未翻,哈哈。p.s.堅深圳大學學生。

5) 囡囡身材評價: 11/10 冇錯,係爆分
評語: 168淨高,21吋幼腰小蠻腰黃蜂腰,總之鐘意攬腰既ching,必食,皮膚滑不溜手,43吋筷子長腿,最緊要係超靚吸手大DD既靚天然波,細暈細的,全粉色,全粉色,全粉色,冇錯,重要野講三次,正到爆撚晒炸,正到錯撚晒。

6) 囡囡服務評價:9/10
評語: 入到房先報鐘,好細心寬衣解帶,侍浴好細心,有水蕭有波推有漫游,最近食左幾個CC都有呢D,唔錯,口技ok既,中高級環吹同埋騎功、主動大車...真係好撚正。

7) 小插曲分享: 佢好鐘意強姦我,D呻吟聲係發自內心,佢真係好enjoy......佢話既來之,則安之,點解唔享受呢個過程。

8) agent安排評語: 好有禮、好nice、安排好妥善、順暢、可能因為我都幫襯左幾次。事後問我評價,我越講越High,主持人叫我不如出個短評。
===============================================================================================
Cc彤彤,新疆人,
係深圳大學讀書,
可愛鄰家女孩。
168高,21吋小蠻腰,
皮膚滑不溜手。
雖然已經來左5日,
細心侍浴,
一d都唔會有水尾DM感覺,
中高級環吹及騎功,
主動大車。
三字記之曰:好撚正!

回帖獎勵 +1 元錢