[東西、歐] 布拉格3天 (附Showpark女link)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day1:夜晚7點到布拉格,人生路不熟由火車站坐黑的去ViennaHouse Andel 酒店。比左20歐羅,去到酒店問前台原來只需5歐,當交學費。
whatsapp 預約咗酒店附近 Relax Angel Massage的 Katrin。
到樓下好似香港唐樓,噤鐘“Relax”, 有個女人叫我上二樓。 入到去開門個女人先叫我坐低,睇menu。我揀咗90min Nuru Massage (2600C'z) + Jacuzzi (500cz)。 比左3100後 Katrin 出嚟接我入房。24歲匈牙利人,開左支香檳(400)入Jacuzzi,佢唔識英文,雞同鴨講dead air,飲左半支就上床算數,Nuru就算9數,翻身問我要唔要extra service, 我心諗唔通有全套? 原來只有tenga蛋,bj,French kiss。我揀咗tenga(500)同 kiss(500) 。 tenga 冇feel,kiss左閃右避。 派彩後仲有20分鐘,佢問我想唔想返Jacuzzi飲埋支香檳。我話唔駛。
這間可以不妨一試,extra service就免啦
Day 2: dry spell
Day 3: 2:30pm 睇完城堡,去Showpark Market, 入到去比左350入場費, 到電腦睇女,坐坐吓有條女過嚟撩我,話我睇緊佢profile,我就跟咗佢入房,揀左30min(2000), 帶套吹咗一陣就上黎,15分鐘完場,下次揀20min算。 係酒吧hea咗一個鐘後,行吓睇女,見到個超素既金髮妹,原來電腦冇顯示全部。建議師兄自己行下睇。 入房揀咗20min,可能老了,點都起唔到機,算數夠鐘就走到。
extra: 冒死係電腦攞咗佢條link ,要flash先睇到
showpark 睇女link: https://karusel.better-hotel.com
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 r6tse2 ##1 的帖子

去 showpark 唔駛睇電腦, 直接去房睇最清楚, relax angel massage 仲貴過 showpark 又冇 full service 唔抵玩
Ching, showpark 個兩條女有冇 kiss ?

條link block 左access...有冇ching load 到?

多謝師兄分享

thanks for the detailed report man

brian321 發表於 2018-12-11 20:49
條link block 左access...有冇ching load 到?

我都睇唔到條link,load好耐都冇野睇。

多謝師兄分享

thanks for sharing... show park is better

Thanks Ching, showpark seems great

Thanks for Prague info!
Will put it to use

東歐的司機很多不能信的  就算是跳錶收費  你也得當心他的錶跳地特別快  還有在機場入境大廳攬客的  他先和你喊價  後會先收費  實際載客的司機從他收到車資肯定少很多

谢谢分享啊

回復 marcinoregon ##2 的帖子

詳細報告,謝謝分享。

這麼厲害

感谢师兄分享1

谢谢师兄分享,外语不好可以拿翻译机器么