[賽後報告] 有波有蘿,曲線完美,難忘囡囡一定返食潘金蓮!!

名稱: 潘金蓮
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A77448-深水埗-一樓一-潘金蓮.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇過師兄寫到潘金蓮咁好玩,攪到我個心都囉囉攣,趁住今日屋企果件返咗工,上網搵女女激情一下,睇左好耐決定搵潘金蓮試下,開門見到潘金蓮真人已經心花怒放,車頭燈好大好正,超大乳,後生靚女身材正又白滑,樣子冇乜撈味,有女友Feel之餘調情技巧又了得,,去到先嚟個熱情擁吻,比佢三扒兩撥按在床上剝褲剝衫之後佢就開始玩我,同佢入去浴室進行鴛鴦戲水,波推擦背夾腸仔一一玩到齊,再來水中吹一炮,爽到不得了,妹妹好易濕,人姣冇得醫,肉棒喺佢最鍾意嘅寶貝,只要用口用脷掂一掂我細佬已經唔得了,不斷搶攻,一路由上至下瘋狂奶啜,69激情吹奏,
不斷吸啜我鳩頭鳩根,好能舒服刺激,大家瘋狂投入,真係吹到雪雪聲,重要時刻上套,女上瘋狂扭動蛇腰引鳩入粉穴,有天然水湧出,擒住我激烈交歡,女上動作熟練又順暢,騎乘非凡,又換招式男掌上壓式屌佢,一路屌一路啜波,屌到佢春潮噴湧,我high到抬起佢M字腳一路奶住佢對腳一路插,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,插足十幾分鐘,過足晒癮,出盡全力拮到佢大叫救命,敏感鮑魚窄窄好多汁夾住細佬好鬼正,最後頂唔順抽出大玩口爆發射!!! 4DDFCB8A-5240-4C1E-AF8F-E7BFDE9E68A5.jpeg B9F0AD7D-1223-4F3A-92F6-F63951107BB3.jpeg
頭香,多謝師兄分享。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 hangshagou ##1 的帖子

thanks for sharing