[賽後報告] 威尼斯人 好主動擒上我個身到,先狂車我一輪,細佬越扯越硬,再同我全身奶錫,係咁奶我乳頭,環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉

名稱: 威尼斯人
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A84617-深水埗-一樓一-威尼斯人.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

深水埗區有好多囡囡,真係花多眼亂,好在做定功課,呢件好野就係威尼斯人 啦,絕對係睇得又砌得嘅材料,身材前突後凸,淨係對36D真波已經令我鳩都硬埋,一開門;威尼斯人 丁字腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有36D,絕對係我柸茶,洗白白,眼見囡囡深深事業線,極品美乳,堅挺兼鮮嫩,令麻甩佬我心動,大家互摸身體,用美乳幫我上擦擦、下擦擦,又來大波煎腸,緊接冰火水簫,令我心身興奮。番上床,細佬越來越有反應,威尼斯人 好主動擒上我個身到,先狂車我一輪,細佬越扯越硬,再同我全身奶錫,係咁奶我乳頭,環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,小弟唔再忍,即帶套開波,女上時個樣好淫好姣,騎術高級,邊騎邊啜奶,碧波盪漾,好有AV感覺,到差唔多啦,玩男上女下,一隊插到盡,屌到威尼斯人 七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,最後階段玩推車仔,囡囡豐滿靚籮好有彈性,配合我嘅推送抽插,仲有收音飢,真係欲死欲仙,高潮一浪接一浪,唔理咁多啦,腦海一片空白,一唔忍住一路向前衝,屌多幾百激,真係頂唔撚順,鳩吐白泡爆射收皮。威尼斯人 有樣有服務,絕對係我柸茶,下次再搵佢,睇吓仲有乜嘢玩。
回復 老人虫 ##1 的帖子

thanks for sharing
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 21:58