[賽後報告] 真正嘅淫女人月兒就係眼前,野性十足,十項全能,夠姣夠蕩,西毛磨碌野,環保吹奏,好鬼投入,任屌唔嬲,細佬仲起喉嚨深處進行第二度膨脹,認真爽L死人啦!

簽到
名稱: 月兒玩服务
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A70167-元朗-樓上骨-月兒玩服务.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

月兒妹妹波推擦背樣樣都有,沖涼沖得細緻又有心機,叫佢慢慢玩都乖乖聽話,幫我前後上下都沖洗得一乾二淨,細佬好快扯到扯旗山,囡囡蹲低吹埋水中簫,吹功好勁,環保人士,一吸一啜,一吐一吹都落足晒咀力,加埋深喉認真爽到震,少D定力都會出事!係沖涼房玩左好L耐,正到我呻吟震震上床,床上按住佢瘋狂勁玩,不停搓對波,掃佢水簾洞,天然真水係咁湧出來,有吸吮佢兩邊提子,爽到佢低吟高叫,變得更加主動進取!真正嘅淫女人就係眼前,野性十足,波推全身,過程極之豪放,服務做到足,好feel到爆炸!西毛磨碌野,夠姣夠蕩,條脷錫暈全身,搞到我全身打L晒冷震,撩到碌鳩又硬晒!由奶春袋到啜鳩身,環保吹奏,好鬼投入,不停用舌尖刺激龜頭,用嘴唇包緊龜頭係咁深喉吞吐一出一入,好有動感,正到不得了!吹到我碌野係佢喉嚨深處進行第二度膨脹,爽L死人啦屌你!吹左好耐吹到細佬鬼咁硬,重要時刻上套俾佢騎上,騎功厲害,佢捉住我隻手係咁騎,騎得有節奏,大波搖擺,鮑魚又窄又濕夾住細佬好鬼正,不斷變換姿勢,屌到佢高潮迭起水流到唔曉不停,叫聲銷魂動聽,最後男上位置插到大玩口爆顔射!囡囡都話比我屌得好high好過癮,真係好值得推介俾大家!

登錄/註冊後可看大圖
多謝師兄推介
Very good and good service
囡囡係幾正
樣靚身材好,後生真係正
支持靚女支持食好野
女女好靚,一定要支持
囡囡大波長腿,正呀喂
招呼真係唔錯
精彩好貼,試得過
真係唔錯,多謝推介
精彩好貼,試得過