[賽後報告] 元朗新人入伙AV女優環保激情吹,高級組,深喉吹到香腸極速膨脹,不停望住你嘅表情勁淫慾,連和尚都頂唔順

名稱: AV女優
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A80384-元朗-一樓一-AV女優.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

成日去洗樓,周身臭汗味,唔入閘都要睇多D囡,做定功課先,今次就去咗元朗區搵食,比我遇見AV女優 ,真人幾靚女吓架,AV女優 笑容甜美,身材正到爆,擁有36D大波,皮膚白滑嫩幼,有氣質,把聲又嬌嗲,冧到我暈晒大浪,浴室玩水戰,搓洗到激情澎湃,玩夾腸又波推前後,跪低激情水中蕭,一口擔住我碌鳩,將肉腸據為己有,爽到我差D爆漿。叫停上床回氣,床上好好享受按摩,力度適中,一收一按力度恰到好處,從頭到腳照顧十足,好暢快淋漓,爽到我如癡如醉,床戲表現得狂野奔放,吞曬碌野入去六九吹奏,環保激情吹,高級組,深喉吹到香腸極速膨脹,不停望住你嘅表情勁淫慾,連和尚都頂唔順,心諗唔可以俾作佢知我咁鬼快出。隨即帶套正場,AV女優 女上打樁,嫩鮑緊窄,盡情迎合騎乘,但佢竟然又羞澀,又帶有享受,於是改傳教士式男上衝刺,AV女優 個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,最後以半邊燒鵝髀嚟衝刺,我得勢不饒人,AV女優 大叫頂唔順,鬼殺咁嘈,最後衝刺時攬住我大叫唔得啦唔得啦,我好快就派彩比佢,咁撚正,可以搵佢做女朋友就好啦。AV女優 服務非常認真細心,服務仲好過東莞班莞式女女,全情投入,有咁淫蕩嘅對手真過隱!
頭香,多謝師兄分享。
多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 20:47