[中國內地] 【sixCoCo】精選推薦~5‘7" S型身材+長腿 Sexy小妖精

簽到
名稱: Six CoCo
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A84454-佐敦-美少女-SixCoCo.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

微信图片_20181211202408.jpg 微信图片_20181211202418.jpg 微信图片_20181211202423.jpg 微信图片_20181211202428.jpg 微信图片_201812111842163.jpg

難得今日得閒唔使咁早交人,細佬又有D鳩痕,即刻打俾相熟agent,老細推介co co俾我,話保我滿意,既然你都咁講我就一于去馬

安排:準時到達,即上房

身材:5尺6高,34B真軟熟波波,又高又瘦,我杯茶

樣貌:真人靚過相多多聲,溫柔可人的樣貌,斯斯文文,有D似某個女星,正

態度:講話蚊吱聲,聽落就知係乖考型

服務:上之前agent就話要考車,不過又俾我考到咗 有水蕉,從背後抱住我洗我細佬 沖涼仔細

入到房,吖女細細聲問我可以嗎,睇到佢著黑絲摟屌裙我已經想仆過去 馬上叫吖女say ok 報完馬上抱住吖女上下其手,大大力揸佢PP,摸住黑絲順滑噶感覺馬上讓我心都溶咗 吖細佬已經硬到不得了 沖涼仔細 吖女好聽教聽話 然後試車,第一次試車失敗 有意思,要嘗試破冰鳥。上到床吖女主動抱抱禾 抵攢 叫吖女著撩屌裙加T-Back同黑絲,然後叫佢係我面前引誘我 搞到我未吹已經硬到不得鳥 吹功一流,邊吹邊摸佢對黑絲索腿,視覺享受一流 忍唔住上套開始直入主題 前戲有做夠,插入好緊好咋勁多水 女上幾十野之後頂唔順馬上轉狗仔,望住佢條裙陪黑絲啪啪啪,MCOT:saliva: 感覺到下面越黎越緊,馬上轉翻男上,隊咗幾十野吖女嬌喘連連,尼個時候禾再試車,破冰成功 :saliva: 大車咗大概半分鐘,感覺到吖女下面收音機啟動:saliva: 吸下吸下爽到痺 再都忍唔住,派彩 成個人舒服曬,再抱住吖女休息咗兩分鐘,agent信息就黎了,原來玩到超曬鐘 好彩agent好好傾,無咋型 啦啦聲擺底家用+Tips 走人
之後agent打俾我問服務如何?當然無得彈啦 可惜唔係主動大車,不過都俾我破到冰,之後問我加唔加VX,方便以後再介紹D好野俾我,今次都無介紹錯,當然無問題啦 總結:Six co co900銀非常值得推薦,服務,態度,身材都啱我MCOT,而且有制服同黑絲,一個字:正!!!喜歡記得點個攢,多謝收睇
多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thank you for report

回復 LaoPai ##1 的帖子

書棋?

回復 LaoPai ##1 的帖子

真人好似幾好

多謝師兄分享