[賽後報告] 沙拉鬼妹 個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春

名稱: 沙拉鬼妹
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A84232-深水埗-一樓一-沙拉鬼妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聽網友講深水埗區有好多新囡,而且服務唔錯,趁放咗工就上去試下尋寶啦,入閘前見沙拉鬼妹 樣子俏麗,相頭不錯,笑容甜美,身材吸引,侍浴服務做得好足,細心洗前洗後洗細佬,車底屎眼洗得好乾淨,大波夾腸,冰火水中簫,屬高級吹奏組,一面吹時對淫眼仲識望住我放電,十足比AV女優服侍緊咁,之後上床按摩,開背有功架,先由頸部開始按,由上至下,穴位唔錯,力水足,感覺到佢嘅力度可以滲透到我酸緊位置,所以我覺得都ok,到推油,手掌手掙並用,認真又用力,慢慢深入推進,幫我解決腰酸背痛,床戲表現得狂野奔放,吞曬碌野入去六九吹奏,環保激情吹,高級組,深喉吹到香腸極速膨脹,不停望住你嘅表情勁淫慾,連和尚都頂唔順,心諗唔可以俾作佢知我咁鬼快出。二話不說傳教士式男上衝刺,沙拉鬼妹 個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,再來沙拉鬼妹 女上打樁,嫩鮑緊窄,盡情迎合騎乘,但佢竟然又羞澀,又帶有享受,仲老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,最後狂衝猛攻,囡囡收晒陰肌,都敵唔住我支金剛捧,終於打個冷振,爆破成功,將幾億精兵發射晒。沙拉鬼妹 咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!
多謝師兄分享
多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好
多謝師兄分享
多謝師兄分享
可以一試喎

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 23:33