[賽後報告] 日本百草sm 由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!服務細心全身上下瘋狂奶錫

名稱: 日本百草sm
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A84615-深水埗-一樓一-日本百草sm.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

年齡從來都唔係小弟搵女嘅首要重點,由其喺我地呢啲中坑,囡囡最重要係有身材有服務,有樣又年輕咪當中安慰獎籮,今期目標係深水埗紅牌日本百草sm ,樣靚加對大真波,一於上去會一會佢先,女神日本百草sm 熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,洗白白時幫我波推,夾腸,加上水中簫,吹到雪雪聲,確係正到爆,搞到我興烚烚至返上床,乾身上床,日本百草sm 由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,埋牙笠袋自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,到中段男上抽插,下下隊到入子宮咁,日本百草sm 比我屌到反晒白眼,流晒西水,再變招轉身對住塊鏡;企喺日本百草sm 後面抽插啦,白滑大蘿友好好推,加上佢D嬌嗲呻吟聲,聽到我如痴如醉,加倍力度向前推進,開恆turbo,成張床都震埋一份,插多百幾吓,爆精收工,爽都雙腳軟晒蹄,日本百草sm 咁靚女又咁好服務,又唔催鐘,真係難得一遇,返食名單梗要預埋佢啦。年齡從來都唔係小弟搵女嘅首要重點,由其喺我地呢啲中坑,囡囡最重要係有身材有服務,有樣又年輕咪當中安慰獎籮,今期目標係深水埗紅牌日本百草sm ,樣靚加對大真波,一於上去會一會佢先,女神日本百草sm 熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,洗白白時幫我波推,夾腸,加上水中簫,吹到雪雪聲,確係正到爆,搞到我興烚烚至返上床,乾身上床,日本百草sm 由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,埋牙笠袋自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,到中段男上抽插,下下隊到入子宮咁,日本百草sm 比我屌到反晒白眼,流晒西水,再變招轉身對住塊鏡;企喺日本百草sm 後面抽插啦,白滑大蘿友好好推,加上佢D嬌嗲呻吟聲,聽到我如痴如醉,加倍力度向前推進,開恆turbo,成張床都震埋一份,插多百幾吓,爆精收工,爽都雙腳軟晒蹄,日本百草sm 咁靚女又咁好服務,又唔催鐘,真係難得一遇,返食名單梗要預埋佢啦。年齡從來都唔係小弟搵女嘅首要重點,由其喺我地呢啲中坑,囡囡最重要係有身材有服務,有樣又年輕咪當中安慰獎籮,今期目標係深水埗紅牌日本百草sm ,樣靚加對大真波,一於上去會一會佢先,女神日本百草sm 熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,洗白白時幫我波推,夾腸,加上水中簫,吹到雪雪聲,確係正到爆,搞到我興烚烚至返上床,乾身上床,日本百草sm 由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,埋牙笠袋自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,到中段男上抽插,下下隊到入子宮咁,日本百草sm 比我屌到反晒白眼,流晒西水,再變招轉身對住塊鏡;企喺日本百草sm 後面抽插啦,白滑大蘿友好好推,加上佢D嬌嗲呻吟聲,聽到我如痴如醉,加倍力度向前推進,開恆turbo,成張床都震埋一份,插多百幾吓,爆精收工,爽都雙腳軟晒蹄,日本百草sm 咁靚女又咁好服務,又唔催鐘,真係難得一遇,返食名單梗要預埋佢啦。
多謝師兄分享
多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-10 16:32