[賽後報告] 菲菲大戰,少女身材,竹筍36D靚波,堅挺迷人,有波有籮,青春無敵,靚樣十足某位女明星咁,膚色雪白嘅臉,充滿純潔感覺

簽到
名稱: 菲菲
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A67445-深水埗-樓上骨-菲菲.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人搵你又搵,人唔搵你都搵,洗樓食囡,一定都洗多啲樓,睇啱就要入閘,有屌錯無放過,錢可以使少啲,囡囡一定要食多啲,就搵咗菲菲大戰,少女身材,竹筍36D靚波,堅挺迷人,有波有籮,青春無敵,靚樣十足某位女明星咁,膚色雪白嘅臉,充滿純潔感覺,電眼仲含情脈脈地望我,好撚誘惑,入到工作室,激情擁抱;好有感覺,仲好好殷勤招呼,入到浴室後,發揮大乳嘅威力,果招波推,由背脊一路推到落腳,正呀。之後跪低夾腸仔兼水中吹簫,爽到震。床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,首先來個捽幾捽佢細妹已噴晒水,淫娃天生性愛狂,表現出超凡騎功,快速直插我,細妹好窄好濕仲好暖,騎到面都紅晒,轉番即刻分開佢雙美腿後,支棍長驅直插,經過數十次狂轟後,佢瘋狂大叫,配合得好撚激情,再變招狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,一股濃烈而熱盪嘅精液,就激射而出,抽出黎仲見成半袋精液,射左好撚多子孫,真好爽好過癮。唔單止細佬開心,我更relaxed,應該好快再食。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
幾銀落樓?
靚女又大波 先黎搞一波

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:52