模特Lili報告

類別: 優質桑拿
名稱: 模特Lili
網址: http://mo.nightlife141.com/zh/6018/澳門-酒店預約-名媛專線-模特Lili

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

搵個地方爽吓就最好,上四台做吓功課,見到模特Lili個名就留意多D,睇埋廣告同報告覺得幾好玩,就佢啦。
去到按鐘,開門見到一個靚女着住性感睡衣,仲係低胸deepV,皮膚白淨,一對車頭燈好閃亮,入房試吓出手,模特Lili好順得人,笑笑口任我摸,真材實料,入房後我更肆無忌憚,除衫大玩特玩,哩件模特Lili真係熱情,人又夠姣夠放,今日無嚟錯。先沖涼,仔細幫我洗乾淨,波推水簫一定有,含吹奶啜樣樣得,好刺激!
返上床我繼續做大爺灘喺床,佢趴喺我身上先用小咀嚟個全身漫游,錫吓又舔吓,啜到我兩粒Lin頭都硬晒,隻手摸住細佬,R吓旦旦,掃吓枝棍,望住身上美人,盡情挑逗緊我,我知唔可以再忍,轉身禁底佢,成隻餓狼咁,錫吓佢粉頸,揸波啜Lin,摷佢妹妹,嘩!已經濕晒,好多天然水,玩到一半佢已轉身揸住我細佬,開始舔吓奶吓,再放入口吹奏,而家成了69體位,互相攻擊對方敏感點,佢當正我細佬係雪條咁不停吸啜,差D頂佢唔順。
上套先女上男下,插入去溫暖緊窄洞穴,佢係咁UN係咁磨,合埋眼完全忘我境界,個樣真係好淫,轉玩狗仔式,重後抽插,圓潤屁股插到啪啪聲响,模特Lili好配合體位,趷高屁股迎合我,再嚟男上女下,我已瘋狂了,不停咁進進出出,呻吟聲令我好回味,直頭係催情藥,最後喺瘋狂抽插中,一發不可收拾,終於爆發了。
事後佢又為我演奏一曲回魂簫,正到無論!
Thanks report
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 12:33