東B問題 鬆腿出火

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

1. 聽就聽得多兩part鬆腿入房出火,咁其實點收費?
A. 做兩part就可以入房打出嚟 (兩part錢only)
B. 做兩part加房錢 就可以打出嚟
C. 做兩part加房錢再+tips
加埋通常幾錢?

2. 最多女係幾點鐘,通常幾點返齊
回復 luntailun ##1 的帖子

入房就要兩part,$4xx X2,套票減一百,試過兩次打出,見師傅打得辛苦都俾一百贴士,查實佢地收得好少,俾多D更好。

最多女也最多客,也会被点了入K房。9点应齊,6点開始多。
留著精力上房最實在
超強HoMa 發表於 2018-12-12 21:48
留著精力上房最實在

緊係上完房再出多獲先爽,不過要睇睇夠唔夠時間玩
食完正餐出出火也是很好的
食完正餐,再出火都係一個唔錯既選擇
吾夠喉上多个,我覺得扺D
回復 luntailun ##5 的帖子

上完房 在出來按
按完可以在上房一次
每次被按完 都出火

通常點女孩子前鬆腿是不會讓你出來的
因為有人點女孩子前鬆腿出來就不想ML , 屆時公司會少筆收入 , 按摩技師會被罰錢
除非師兄一開始就點飛機餐 , 但我認為飛機餐不怎划算 , 還是點女孩子好
大戰之後 , 再讓技師按摩背部or大腿是很舒服的
但若要被按到出水就要另外方案 , 另外+錢
我還是喜歡大戰後再按送的30分就好
要用好點的精油就要再加錢
回復 wongwingkin ##2 的帖子

K房就沒玩過了
感覺好像很刺激
是在K房大混戰那種嗎

未試過既可以玩下
回復 犬齒郎 ##11 的帖子

我也沒玩過,只怕好野俾人捉晒入去。
回復 wongwingkin ##13 的帖子

我還沒那麼大膽找別人去K房玩
到時這事兒一傳十十傳百就不好囉
還是自己默默的玩
還有人多衛生也是有疑慮滴
回復 犬齒郎 ##14 的帖子

一个叫几个囡囡入去都得
回復 wongwingkin ##15 的帖子

但我只有1支 , 還是1個1個來
還有一次叫那麼多個 , 信用卡受不了
但K房好像真的不錯 , 有床有浴缸有浴室 , 有點心動 , 但價錢讓我無法衝動
回復 犬齒郎 ##16 的帖子

8点前K房好似吾冼錢,只收酒水,囡囡坐枱好似三百。所以無囡鍾意坐,除左好锺意飲的囡囡。
wongwingkin 發表於 2018-12-13 22:06
回復 犬齒郎 ##16 的帖子

8点前K房好似吾冼錢,只收酒水,囡囡坐枱好似三百。所以無囡鍾意坐,除左好锺意飲的囡囡。

細房268/小時 女 500 600 700半個鐘 上房另計
回復 teafruit94 ##18 的帖子

K房價格真係高
還是直接上房好囉
回復 犬齒郎 ##19 的帖子

開酒先貴,所以經理对K房客特別好

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 09:16