[賽後報告] 按摩女神全智賢風騷入骨女人味,38D軟熟真波,做波地時超級舒服,爽到細佬嘩嘩聲,揼骨手勢值得讚嘆,鐘意揼骨嘅朋友一定啱你地心水!

名稱: 全智賢
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A41389-元朗-樓上骨-全智賢.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我好中意揼骨,可以講話係上咗隱,當然正得嚟有點邪就最好啦,你地都知有時揼揼吓會鳩硬的,執返濟才舒服呢!今次呢個骨妹,樣貌唔錯,身材幾惹火,最緊要係手骨好掂。打比佢約時間,然後按時去到,開門見囡囡着得好鬼Sexy,熱情招呼我,入房見地方乾淨整齊,証明佢做事唔會求其,感覺上很舒適,除衫一齊沖涼,波推水簫指定動作,加上佢用心嘅態度,唔鳩硬致敬都唔得啦!
上床試下佢按摩手藝,一出手揼頸肩,力水夠,穴位精準,唔會用死力,陰柔力好舒服,再揼腰背,指力夠,落踭推背,非常專業,唔會問長問短,我亦都合埋眼慢慢享受,揼完腰背,就問我使唔使踩背,我話當然要,好有水準,恰好到處,識踩係唔會踩到痛的,感到腰、Pat、大小腿都酸酸軟軟,就知平時勞損幾嚴重,真係要多得囡囡幫我踩返鬆佢,揼完踩完全身鬆晒舒服晒。
再嚟推PatPat,柔情掃股,撩到我有點鳩硬,轉身囡囡用佢個小咀錫勻我全身,啜Lin、R春袋,再嚟環保吹奏,佢吹簫真係吹得好叻好有心機,這時我都唔得閒,忙住抽水,上套埋牙砌返鑊,囡囡主動女上策騎,腰力好,UN得我好爽,再轉狗仔,推到佢啪啪聲,吓吓深入,最後男上,攬住佢發射我全身嘅精華。鐘意揼骨嘅朋友,呢個骨妹一定啱你地心水,保証唔會令你失望,我都要比佢滿分。100%番食!!!

登錄/註冊後可看大圖
多謝師兄分享
佢揼得幾好
永遠支持
多謝師兄分享
睇完師兄報告好想去試下
囡囡係幾正
靚女,好身材!一定支持
好誘人,要去試試
有機會的話會試試, 感謝無私分享
靚女技師, 高貴氣質, 優美身型
身材幾惹火