[曼谷] 2018年12月Play遊曼谷Day4之明知故犯

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上回講到-拖泥帶水

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

好好分開應要淡忘 你找到你伴侶

重臨舊情境 我卻哭得出眼淚

時常在聯想 你會溫馨的抱她午睡

然而自己現在沒任何權利 再抱怨一句

我再沒勇氣向你講舊時 沒有勇氣相愛另一次

為你將睡眠忘記 通宵傾談但已經頓成往事

還是記起 無道理的對罵是年紀小的不智

今天你能忘記 只得我懷念多麼諷刺

輾轉反側將愛活埋 要把你印象減退

重提舊人物 我卻開心得帶恐懼

年月是流水 我也相識一個成長伴侶

殘酷或許是對象面形容貌 也似你少許

今天你能忘記 只得我懷念多麼諷刺

如何逃避這戀愛故事 仍然說得多細緻

重覆的震撼 餘震未停止

今天再回頭看 這一個男孩子

我怕面對你說到生活時 後悔過往的幼稚爭議

沒你的動人時節 喧譁歡騰亦已經並無意義

閒話到此 遺憾到此結論是回憶總要到此

雖則你難忘記 這戀愛遺物終需棄置

再好好過日子

Day 4

晨早業火電郵燒醒!7點咋大佬!

回覆中途!女子M發左張相做功德!

跟手又發張相洗衫!

在下問女子M想點?

女子M話想去Icon Siam!

好丫,在下都想去!約好時間就落樓食早餐!

食完上房休息一陣!差不多時間就去NaNa BTS同女子M會合!

女子M話坐到Saphan Taksin BTS站轉免費渡輪!
IMG_20181211_122721.jpg IMG_20181211_122859.jpg IMG_20181211_123319.jpg IMG_20181211_123451.jpg
商場真心大!冷氣夠晒勁!
在下同女子M求其食下小食同Pat Thai.
IMG_20181211_125352.jpg IMG_20181211_125616.jpg IMG_20181211_125625.jpg IMG_20181211_125628.jpg
食完陪女子M購物!女子M全部自己比錢!

在下只係陪行同比意見!行到差不多就上6樓買飛睇戲!

Robin Hood
戲院買飛220THB,但係上 Intermet買就只需要140THB!

睇完!

女子M話平平地買碟頭飯好不好?
在下當然好!食完!

坐渡輪轉BTS!去到NaNa站就同女子M講再見!

返到酒店沖涼洗頭上下網!

差不多時間就同一位師兄去Hooters飲杯啤酒!
中途有附近的人Tag在下!

位師兄已經話張相好有問題!

但在下都係明知山有虎!

最終上得山多終遇虎!中伏!

1.        女子同相5折
2.        未除衫已知假胸
3.        講英文無反應,講泰文無反應,女子講普通話
4.        零交流,一直電話打Message
5.        未上房前係電梯大堂已經話一入房要比錢先
6.        都未開始就已經話要300THB的士錢

種種原因,在下好晤高興!

用普通話同女子講叫佢走!

女子想發爛!酒店Bell Boy養兵千日用在一時!

即時急步來夾女子!唔比女子大吵大鬧!

女子死死氣咪又係講Loas定依善話溝通!

最後在下比500THB女子當買個教訓!

女子一手搶左500THB就乜都無講走左!

跟手返上房含著恨睡!

Day 4完

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

女:為何要落淚 落淚仍要一個面對
  無謂的負累 怎麼不忍失去
  其實我不怪誰 在你掌心裡

男:偏偏我要孤單寄居

男:為何要恐懼

女:寂寞時欠一個伴侶
  甜蜜中受罪 怎麼講都不對

男:無論你想愛誰 在你掌握裡
  我熱情隨時在手裡

女:誰也知 夜夜與她那內情
  可惜我瞎了眼睛

男:真相 那需說明

男:而我卻哼不出半聲

甘心去做你佈景

男: 得到 你的愛情

女:還要再得到你任性

女【對白】:我問了好多朋友 我問佢地 
我究竟應不應該離開你
佢地問番我一個問題

佢地問我究竟需唔需要你
我發現自己 真係真係好需要你
所以我唔可以離開你
因為我會唔捨得你 你明唔明呀?
男:為何要恐懼

女:寂寞時欠一個伴侶
  甜蜜中受罪 怎麼講都不對

男:無論你想愛誰 在你掌握裡
  我熱情隨時在手裡

可惜我瞎了眼睛

男:真相 那需說明

男:而我卻哼不出半聲

甘心去做你佈景

男: 得到 你的愛情

女:還要再得到你任性

合:誰也知 夜夜與她那內情
  可惜我瞎了眼睛
真相 那需說明
而我卻哼不出半聲
誰也知 夜夜與她那內情
        甘心去做你佈景
得到 你的愛情
        還要再得到你任性

女:一切 原是注定

合: 因我跟你都任性

男【對白】比D時間我.我真係會解決.

女【對白】咁幾時呀. 你話比我知丫?
少可 睇相 講國語 都叫去酒店 你飲多咗? 哈哈!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 ilovetoplay ##3 的帖子

不過現時在泰國 我在V7 打英文溝通一輪 我打泰文後都係無回覆

PS我同你都無一次同一在曼谷 無機會飲酒 我14號到你走未

一時失手姐....
黎天王 : 遇到難題不氣餒 ....

明天條女會更好

ilovetoplay 發表於 2018-12-12 23:48
係V7上係完全打英文的!
可能係馬失前蹄!

老貓燒鬚

ilovetoplay 發表於 2018-12-12 23:48
係V7上係完全打英文的!
可能係馬失前蹄!

莫非係大陸妹過來曼谷搵食?

明天會更好

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

估吾到Play兄都中招, 請問女女是北妹遇是泰國女女?

ilovetoplay 發表於 2018-12-12 23:18
上回講到-拖泥帶水

師兄,我反而想問套 Robbin Hood 好唔好睇?

其實試左這麼多次才中一次招,拉暈都有着數。

Ocutt 發表於 2018-12-12 23:53
回復 ilovetoplay ##3 的帖子

不過現時在泰國 我在V7 打英文溝通一輪 我打泰文後都係無回覆

師兄,到時再夾下時間丫!

arsenaliphone 發表於 2018-12-12 23:54
一時失手姐....
黎天王 : 遇到難題不氣餒 ....

不氣餒!睡醒又另一日!

哈,在下只是凡人一名!

eato 發表於 2018-12-13 01:04
莫非係大陸妹過來曼谷搵食?

不是!女子是Loas.

Mr.TT 發表於 2018-12-13 06:26
回復 ilovetoplay ##1 的帖子

估吾到Play兄都中招, 請問女女是北妹遇是泰國女女?

師兄,在下都只不過是凡人一名!
正所謂終身學習!500THB咪當重温課程囉!

loas

--T-- 發表於 2018-12-13 08:58
師兄,我反而想問套 Robbin Hood 好唔好睇?

師兄,無乜悶場!

howardeva 發表於 2018-12-13 09:01
其實試左這麼多次才中一次招,拉暈都有着數。

師兄,在下都係咁樣想!

回復 ilovetoplay ##20 的帖子

PLAY 兄. 酒店甘幫手, 有冇醒返D比人?