[賽後報告] 甜心少女深喉不斷,高超口技,好砌得,個西又濕又窄粉嫰嫩

簽到
名稱: 甜心少女
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A84799-深水埗-一樓一-明珠絕世淫娃.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

讀萬卷書不如行萬里路,成日去全港洗樓,街過街;路過路,何止行咗萬里路?不過為咗細佬性福,梗係要親自出毄洗去洗樓啦,今期去咗深水埗區搵食,上到房,見到我嘅女神,樣貌同身材都keep住托弗,對眼電力十足,36D白淨靚真波夠突出,23吋幼腰,白滑長腿夠吸引,入房後,甜心少女一邊傾一邊除衫,我手多多喺佢身上抽水,除衫沖涼,由上至下好細心咁沖,前後波推,仲用西毛刷磨我碌鳩,又有水中簫,充滿激情,享盡艷福,全程挑逗誘惑,好撚刺激,佢跟住幫我按摩,指夠準,力度均勻適中,跟手漫遊到我典床典蓆,上套吸啜進攻细佬,舒服到我打冷震,叫停立即幫我帶套,跟手就男上,屌緊過程中,甜心少女經常自摸,有晒眼神交流,西窄水多,佢妹妹夾到我碌撚實一實,叫得好憂怨好銷魂,細佬差D走火,轉下個姿勢,甜心少女好主動騎上黎,好似打樁機咁下下鋤到底,感覺佢仲嘆過我,西水流個不停,再來後抽,從後揸住對波狂屌,屌到呀呀聲,再用力壓落去,由上篤到入一入,拉起雙手插插插,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住甜心少女食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。甜心少女服務用心又多元化,值得推介比大家。
多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享