[賽後報告] 吹氣球小女孩服務真係好撚正,人靚聲甜,身材性感,逮食

名稱: 吹氣球小女孩
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A83987-深水埗-一樓一-吹氣球小女孩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

深水埗區有件好野,囡囡名叫吹气氣小女孩,係區內少有嘅酒店級貨色,樣靚身材好,前突後凸,36D真波睇到鳩都硬,囡囡服務真係好撚正,人靚聲甜,身材性感,有波有籮,皮膚白滑,索到啪啪聲,好有明星相,揸落囡囡對36D大波波,好大好軟熟,正到無輪,寬衣解帶去浴室,36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,吹气氣小女孩望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,床上dup骨,手勢得好好,估唔到佢咁夠力,穴位都好準,同埋識用陰柔力,全身按鬆,之後推油,剛柔並濟,佢嘅撚雀手勢好鬼正,非常好感覺,囡囡在床上攬住我,又奶又錫,直至錫均我全身,性感紅唇咀到我全身都係口水,奶袋食蛋,環保吹奏,聽教聽話,九淺七深式吹奏,時慢時快,用盡招式折磨我,爐火純青嘅口技,咁撚享受,拿拿臨男上出擊,但囡囡仍然下下搶韁,巨乳比我撞到拋高拋低,我左啜啜右啜啜,吹气氣小女孩表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,再換女上穴洞又濕又滑,又短又窄,細佬感覺好充實,細妹吸下又啜下,十指緊扣,屌到西水流到我春袋,仲有來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加吹气氣小女孩叫床聲,十分好feel,最後衝刺狂插爆漿,乜精都比晒佢。今次同吹气氣小女孩玩到好開心,真心推介比大家,我個人亦會再搵囡囡添食。
多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 03:02