[LB專區] 外送女朋友2

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次的外送女朋友係上次去某LB吧抄左牌的女女,一路都keep住line傾計,難得年尾清假放到3日,即刻搵機票約女女陪我一日全日

今次快閃曼谷,搭廚叉2350飛個班A350,預定曼谷時間0220到步,女女收2點,諗住佢渣車黎接我時間剛剛好

誰料到A350新機飛得快,定係咁夜無乜飛機到素萬那普,竟然0126已經landing,足足早左一粒鐘!
入境時已經慢慢下拖下時間,點知去到入境柜位係一個遊客都冇,排都唔使排
去咁多次都未試過

女女收工即刻飛車黎接我,有人迎接的感覺超sweet
之後去左食Huai Khwang食宵夜,叫到成檯都係野食都係700B

返到酒店拎左房都已經5點,
到泰國前已知佢就生日,買定支靚靚香水畀佢做禮物,開心死
之後即刻辦正事

無雙入面,發哥話:任何事,做到極致就係藝術,有心,假貨都會做得比真貨好
所以成魔之路真係返唔到轉頭,泰國的LB舉世無雙

女女身材高䠷,波大腰幼,皮膚白滑,呼氣如蘭,真係好好攬
特登香港買左0.01過黎用,真係好似無戴咁,完全感受到女女的溫暖感,各種姿勢都好配合
第二朝訓醒再黎多一Q

日間旅遊活動就係女女渣車帶我去拜下寺廟,再快閃去左芭提雅行新的terminal21,女女影下自拍
再去天台酒吧飲野食飯,睇芭提雅夜景

女女車我返曼谷後,交低事前約定的5000b家用畀佢,咁就完左第一日啦

very good wor, thanks for sharing your experience!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 jose23 ##1 的帖子

謝謝師兄report
好文

5000玩一日平喎

魔路唔啱我,惦都好,谢師兄分享。

thanks for the shared experience

一入妖道深似海  多謝師兄Day 1

女女唔錯,服務貼心。

LB暫時接受不到,TS還可以

師兄完全掂,仲有車接送

C-hing
好9野
TS 我係唔知的情況下, dap左

唔錯咁喎

師兄係咪食足三日LB😏😏

回復 Kimchen ##13 的帖子

假貨為主,真貨為輔。

jose23 發表於 2018-12-13 01:23
今次快閃曼谷,搭廚叉2350飛個班A350,預定曼谷時間0220到步,女女收2點,諗住佢渣車黎接我時間剛剛好

誰料到A350新機飛得快,定係咁夜無乜飛機到素萬那普,竟然0126已經landing,足足早左一粒鐘!

師兄你講果間廚义,我間唔中都有搭,好耐之前已經比人踢爆咗佢D到達時間點解咁怪雞!你諗吓2350即係泰國時間晚上十點五十分,以一般乜機都好,飛曼谷時間由兩粒半到三粒鐘,點會要深夜兩點二十分到(三粒半鐘) ? 所以唔關A350飛得快事!只係廚义博懵,想提高on time記錄咋!

dellwtko 發表於 2018-12-13 18:40
師兄你講果間廚义,我間唔中都有搭,好耐之前已經比人踢爆咗佢D到達時間點解咁怪雞!你諗吓2350即係泰國 ...

相信係,之前港航冇咁多機,D機係大陸一有delay落唔切黎,就連鎖式反應影響其他航班

jose23 發表於 2018-12-13 18:35
回復 Kimchen ##16 的帖子

假貨為主,真貨為輔。

我都好想試下😭但一直都唔夠膽😭

Kimchen 發表於 2018-12-13 19:33
我都好想試下😭但一直都唔夠膽😭

我諗,試下TS又唔係想像中咁難既,可能根本以前食錯過都唔知呢

一日來回芭堤雅,來回成四個鐘,幾趕下,我會係芭堤雅留一晚。

jose23 發表於 2018-12-13 22:17
我諗,試下TS又唔係想像中咁難既,可能根本以前食錯過都唔知呢

咁唔知就當佢唔係嫁啦🤣
等我下次去整返件靚TS先…跟手先再打大佬😉