[泰國] 新到波后 Skyla 明星相頭 36D巨乳 玲瓏浮突 夾腸 舌吻 口爆 800

簽到
名稱: TR Skyla
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A84873-尖沙咀-美少女-TRSkyla.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Skyla

打電話俾相熟AG、安排順利,Skyla真人靚過AD相、sexy性感 ,眼大鼻高相頭一流、電眼好吸引、真人更索,真係my cup of tea !!! 身材更係一流,好均稱,苗條、長腿、幼腰、36D青根天然巨乳,波濤洶湧,皮滑皮膚,5"6 葫蘆身形戰鬥格,睇到細佬立刻升旗敬禮!正到爆 !! Skyla沖涼仔細,幫我洗白白時用波波推我Body、泡泡夾腸、夾腸之如,又主動水簫,加上女女夠索夠姣、搞到我差D走火

女女上床之後替我BB油massage、細心好手勢,之後互車一番,脷叠脷,女女幫我環保吹,又奶袋食旦,深喉吞吐,吹左好耐、佢好努力咁環保吹,我溫柔咁叫停佢、我怕比女女吹爆、於是上套,妹妹好緊窄亦淺,用我半成功力已經令女女淫水四濺、反應好真、好肉緊,坦克車,一邊渣波 一邊大車,我側視鏡中既淫男女、呢下谷精上腦、女女外表斯文、內裡超淫、狂野極好砌,最後我口爆發射! 一身鬆晒!

Skyla的確一流,狂野淫蕩,真人又姣又索,5'6 Model身才,36D青根天然巨乳好玩到震,口爆好鬼正,一代波后,服務落力又用心,仲只係800,我會再搵返佢。
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
睇見都流口水
真係勁靚女
多謝師兄分享
又姣又索
成個明星仔咁嘅樣食落好過癮
泰妹真係好正
多謝師兄分享
又靚又正
thank you for your sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 12:33