深夜大戰東B泡菜

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟第一次出Post 寫得唔好請見諒
小弟上星期去過食咗件泡菜 一直心癢癢想翻食 真係堅正 東B泡菜妹相頭都唔差 仲要真大波真係難得
難得今晚有機會就獨自漏夜過大海 凌晨150到達東堡 入到大堂估唔到凌晨都咁多人
咁就叫咗個經理黎 問泡菜妹有無時間啦 點知要等40min 咁就係大堂睇陣電視
聽到隔離d師兄講d女比人包曬去唱k 得返幾條女揀 下次真係唔好揀呢個時候黎
230泡菜妹過到黎帶我揀主題 之前試過秘書 瑜伽 覺得秘書無乜特別 但係瑜伽係空中屌個體位真係回味無窮 點撚知得機艙 醫生 其他Full曬 要等40min先有瑜伽房 咁就揀咗個醫生 入到房做咗個簡單檢查 之後除咗我件衫拎個聽筒扮聽野 然後對手慢慢轉攻我下面 小弟忍唔住拉佢上黎反客為主 先黎個大車 再大力扯佢對巨乳入黎 慢慢品嚐 再上下其手摸
到佢塊鮑魚濕曬 然後佢拉咗我上病床 好落力咁吹簫 瀨袋 望住佢個樣吹 真係一種享受
之後上套 女上男下 一招比佢Ko
未夠喉 就轉咗個瑜伽房 叫佢換咗套女僕
做咗陣瑜伽 然後就空中派彩1次 再加鐘 瑜伽球再派多次 總數3q
望下個鐘已經 5點幾趕住615班船 就拿拿臨走咗 碌卡埋單港幣11355 係貴咗d 不過係正嘅
回覆 讚好 不讚 使用道具

出3Q真利害。

3Q ching 真係堅

teafruit94 發表於 2018-12-13 22:59
小弟第一次出Post 寫得唔好請見諒
小弟上星期去過食咗件泡菜 一直心癢癢想翻食 真係堅正 東B泡菜妹相頭都唔 ...

小弟上次喻加房都沒有玩空中体位,所以話AV主題好不好玩主要看囡囡是否Hea做

東堡既韓妹真係正既

師兄有沒有交換聯絡方式 下次再約在外面呢?

俾萬幾埋張單唔難,連續出到3嘢果吓至係勁     

连干3Q还是同一个泡菜,师兄好长情啊…

11k 3q for the same girl... brother is rich!

A bit expensive but worthwhile. Glad that you found someone you can enjoy such a long session.

回復 teafruit94 ##1 的帖子

CHING真係有米之人

回復 vv--vv ##6 的帖子

3 Q, Ching good health,

師兄厲害,3Q泡菜

師兄你真係好豪呀

回復 teafruit94 ##1 的帖子

原來還有個瑜珈主題
空中體位有吸引到我

3q過足泡菜瘾

多謝師兄分享報告

vv--vv 發表於 2018-12-14 01:04
小弟上次喻加房都沒有玩空中体位,所以話AV主題好不好玩主要看囡囡是否Hea做

瑜珈球千其唔好女上,除非你條腰力好夠,否則好難發力。。。吊住條女M字腿空中發射就真係正,波腿玩曬又唔曬力,不過你講得啱,撞正啲hea女就冇癮,我果陣都係搵bond兄件小四,非常好服務,點轉位都冇問題。。。