[新聞時事] 忽然愛國前 郭紹傑先遊日本,再縱火!

回復 Sichuanman ##16 的帖子

其實以前都唔少依類抗議
分別只係香港政治環境唔同咗

咁易彈起咩...

幾十年來, 你又記得幾多人
回覆 讚好 不讚 使用道具

用手機回應 op1b #21 的帖子

港人善忙,很快忘記。
除非塗狗出手,一定柒出世界。

黃狗思維,明明犯左法,又話人冇理拘捕

回復 Sichuanman ##22 的帖子

保釣行動, 都玩咗幾十年啦...

咩南京咩殺, 關人九樹咩...

Sichuanman 發表於 2018-12-14 20:03
忽然愛國前 郭紹傑先遊日本 喪隊日本啤

老兄質疑他人愛國.  相比之下他總比閣下好.  閣下只會口講愛國實為呃維穩費.  只是在4台口不擇言.  實際沒行動. 正是禮義廉的堅挺的分子.

dingpong 發表於 2018-12-26 11:22
老兄質疑他人愛國.  相比之下他總比閣下好.  閣下只會口講愛國實為呃維穩費.  只是在4台口不擇言.  實際沒行動. 正是禮義廉的堅挺的分子.

如何愛國? 要聽從黨領導吩咐, 需知道黨領導已跟日本皇軍重修友好, 釣魚島也不再追還了, 昨天反日是愛國行為, 但今天反日是破壞中日友好行為, 昨天黨說反日是對就是對, 今天黨說反日不對就是不對, 所以師兄你跟5毛們談愛國不用太認真, 本身就是鬧劇一場!

kinsoncc 發表於 2018-12-26 11:38
如何愛國? 要聽從黨領導吩咐, 需知道黨領導已跟日本皇軍重修友好, 釣魚島也不再追還了, 昨天反日是愛國行 ...

明白, 難抵他這樣的說法嘛......貶低別人而方便他用愛國呃維穩費.

dingpong 發表於 2018-12-26 11:44
明白, 難抵他這樣的說法嘛......貶低別人而方便他用愛國呃維穩費.

自願去反日, 等如同佢地爭飯碗, 唔嬲才怪!

kinsoncc 發表於 2018-12-26 11:00
按照曾經有d愛國L話不在64現場就等如沒有64這回事, 南京咩殺睇怕都有可能係老作.

都有說法, 根本唔可能登月
所以米國放棄登月
搞登火星

保釣行動委員會成員郭紹傑本月12日趁南京大屠殺81周年,到日本靖國神社外焚燒東條英機道具龕牌抗議,郭與以民間記者身份記錄及報道事件的嚴敏華,即場遭日本警方拘捕扣查至今,二人被起訴一項「非法進入他人建築物罪」,將於2月上庭。...

用手機回應 dingpong #26 的帖子

佬兄你收費不少!

Sichuanman 發表於 2018-12-28 10:16
用手機回應 dingpong #26 的帖子

佬兄你收費不少!

噢, 老兄甘心出賣自己靈魂與SEAFOOD於權貴, 做偽愛國者去呃維穩費. 就別以己度人囉. 閣下算吧啦.

Oh, I did not know it is this guy who went there to protest!

用手機回應 dingpong #33 的帖子

老兄你收費不少,努力加收!

Sichuanman 發表於 2018-12-30 13:42
用手機回應 dingpong #33 的帖子

老兄你收費不少,努力加收!

看閣下的回帖, 只懂這樣寫....亂UP無為...真是可悲....如此拙劣呃維穩費的偽愛國者... 唉算吧囉.  再次奉勸閣下咪以己度人了.  及早覺醒啦.

用手機回應 dingpong #36 的帖子

老兄你收費不少,努力加油,你寫得不好,你老闆閂水喉。

Sichuanman 發表於 2018-12-31 08:43
用手機回應 dingpong #36 的帖子

老兄你收費不少,努力加油,你寫得不好,你老闆閂水喉。

老闆閂水喉。閣下請擔心搞妥自身先吧.  老兄話人收費而閣下實是借愛國之名去呃維穩費才是.  禮義廉之徒是也.

用手機回應 dingpong #38 的帖子

老兄咁努力推,真的收了不少作稿費,禮義廉之徒是也.

用手機回應 kinsoncc #29 的帖子

笑鳩死,玩大左,被拘留而不是警告和遞解出境,郭先生比香港政棍老點左,叫你衝,你死你事。
保釣行動快籌錢喇,塗狗還未出手?