[食家報告] 路過富士山

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

由於出差去到KL。星期六晏晝身(體某部份特別)痕,原本去天河(夠近又方便),但裝修緊(到農曆新年前),佢地有人話RM10蚊車我去富士山,咁就去左富士山。
到門口,真係估佢唔到⋯⋯ (去過就知)
入去拎牌,坐底飲杯野,經理講廣東話問上房未,行,然後睇女。出來有10+咁多人; 1/3泰;2/3越; >70% 係可食用。(難得)
簡左個越,然後標準模式不詳談。最後比家用就走。
總結:地點 4/10 (要搵的士,同好塞車) 場地4/10; 價錢 5/10 (食泰既就去泰食;食越既就去越食;係馬拉係無馬拉食); 女 7/10 (越既跟足開關指引,成件事好公式;但好樣,又白又有身材。) 完。

師兄請問一下費用還是 230 嗎?
回覆 讚好 不讚 使用道具

ilovejapangirl 發表於 2018-12-20 16:35
師兄請問一下費用還是 230 嗎?

費用仍然是RM230-

請問Ching 可否提供富士山有冇其他名同提供address thanks

bbq1234567890 發表於 2018-12-26 02:21
請問Ching 可否提供富士山有冇其他名同提供address thanks

可以在google用英文search. 這裡講地址不好的。

Seems difficult to find with no address
Thanks for the sharing anyway

Went to Skyriver today and it's still under renovation
So took a car at RM 15 to Fuji Spa as ching said
Took a Vietnam girl for 238, and the service is routine as well

東莞玩法 無限q?

咁多女食

回復 ginman ##1 的帖子

Thanks for sharing Ching