[菲律賓] 天使城sakura spa一遊

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今個月月頭有朋友叫我陪佢去天使城行下,我地就訂左星期5晚機去,
星期日晚返,純粹當遊下,住步行街GRANT CENTRAL咁上下喇,
第一晚去到食埋野差唔多兩點半,去到D吧都無乜好野,
我地就各自返房訓,一訓就到中午去左SM CITY遊下食下野,
3點到諗住返房訓陣,可惜個人好精神,就search下附近有乜按摩,
俾我搵到euroasia hotel旁邊有間sakura spa話有nuru玩,
就由步行街行路去到間野,一入門口個接待就話1500p,
去第二度做服務,tip自己同條女傾,我地都想試下,
有9條女揀,一次過企哂出黎,有兩個食得落,
我就揀左其中一個,朋友唔岩就自己走左,
跟住就俾1500p,有個男既就叫左我去外面等車,
架車黎到,條女拎住一袋大野上車,架車行左5分鐘到就到左間炮房咁上下既酒店,
我同仔女就落車上一層,間房同普通酒店房一樣,有冷氣得企缸,
條女同我一齊除衫去沖涼.

條女話用手1千..用口2千...扑埋5千...我話太貴喇,步行街都係收3千全包,
跟住條女拎袋野出黎,原來袋野主要用黎鋪床用,跟住仲有一個保溫樽,
個保溫樽係裝啫喱咁上下野,條女先倒小小落我個身,再用佢個身磨,
因為條女都好大波下,算幾得意既,做哂背脊佢就開始sell我扑野,
講到3千成交,因為俾佢磨左咁耐,感覺都幾好,出完野就沖涼執野走人,

過程中佢完全無打算sell我手同口,我見佢咁大波就俾3千喇,其實可能2千都夠,
不過見佢咁勤力就俾喇,間野係玩簡單日式啫喱按摩,唔係去水床浮床玩
改左去床上玩,當一個體驗喇,再去就免喇,純粹去過就算,
始終天使城主打係酒吧,韓仔大量進駐後,d女質素感覺好左好多,
sakura spa係下晝無野做先去試下啫.

夜晚去cosplay搵既女,18歲聲稱做左一個月,
連袋都唔識戴,肯定成日俾人中出,其實我都好耐無去過天使城,
唔係有好友撩,無乜必要我都唔會去.

附上做雞證一個
以天使城嚟講,呢條女算唔錯
回覆 讚好 不讚 使用道具

Ching, 条女几多钱?

公價...3千p,通常間間都係3千-3500,
小量會4千,4500...非步行街聽講1500-2000都有,
但D場好冷清

呢件女埋單時實收120 local drink, 300 lady drink,
3000 Early work release...3420p.

條女幾點走就自己傾,搞一次走又試過,
第二朝中午走又試過,叫佢走唔肯走又試過

好陽光味,健康...

king0906 發表於 2018-12-17 00:38
公價...3千p,通常間間都係3千-3500,
小量會4千,4500...非步行街聽講1500-2000都有,
但D場好冷清

所以都系睇点同女倾,3000peso可以系1 shot, 都可以系lt. 哈哈。多谢ching!

very useful information thanks ching

回復 king0906 ##1 的帖子

谢谢分享

第一次見到做雞證,真係大開眼界

師兄,我想問下條女係bar女定係spa女

大波, 低屌

Kingofactor 發表於 2018-12-18 09:55
師兄,我想問下條女係bar女定係spa女

我寫左架喇...cosplay係一間Bar黎
你咁問應該未去過條街

不過呢個國家唔去唔可惜,差唔多玩法去泰國喇

謝謝分享

廣東話沒有完全看懂,所以最後有做「氣墊床NURU按摩」嗎?
還是只有 FJ 而已?

ilovejapangirl 發表於 2018-12-20 17:32
謝謝分享

廣東話沒有完全看懂,所以最後有做「氣墊床NURU按摩」嗎?

沒有氣墊床,只在一張雙人床做類似按摩,
純粹一試,跟步行街比不值得.

king0906 發表於 2018-12-21 19:16
沒有氣墊床,只在一張雙人床做類似按摩,
純粹一試,跟步行街比不值得.

謝謝師兄回覆。

炮金是和步行街差不多, 那麼 1500 的按摩費用足足可以在正規按摩店
裡按 4-5 場了,的確性價比不高。
不過妹子相片看起來還不錯,也可以了 ;-)

都幾靚女

囡囡唔錯, 雞証都有, 大開眼界

師兄問到的價都有些貴左 謝謝報告

不錯的妹~