[唱K-GF] 香港嘅夜場可以點嘅樣

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我一向都鍾情香港嘅KTV夜總會,但最近好似變咗夕陽工業咁個個都玩畀錢買難受我都明嘅,所以咪降低自己嘅要求北姑同大媽我都冇所謂,最重要係好玩溫馨哩家嘢老淫蟲就最明白,嚟緊都係去踩下啲旺角舊場,尋覓一下昔日嘅情懷,第一個目標應該係大豪客,真係上網點都唔會搵到有人提,唔知大家對哩間嘢有咩見解或者有冇ching曾經有過開心嘅經歷呢?
我就冇去過,但早年聽過人講,上去比死更難受,試唔試自己諗

不過,如果可以接受自己降低要求,未嘗唔係一件好事,當然自問未有呢種本事

講開又講,而家就算北姑刀冇咁放,上次同兩個friend試玩旺角六樓,d女刀會隔下手

求開心試下囉,因為間間場都差不多,不過家陣北記都隔手咁就真係唔知講乜好
艾沙后 發表於 2018-12-18 08:57
我就冇去過,但早年聽過人講,上去比死更難受,試唔試自己諗

不過,如果可以接受自己降低要求,未嘗唔係一 ...

北姑都格手,就咪返k啦
一直企硬 發表於 2018-12-17 16:59
我一向都鍾情香港嘅KTV夜總會,但最近好似變咗夕陽工業咁個個都玩畀錢買難受我都明嘅,所以咪降低自己嘅要 ...

依間冇去過... 近排返返去金旺玩,我覺得都幾好玩... 係比幾年前貴咗少少... 整體係合理嘅
一直企硬 發表於 2018-12-17 16:59
我一向都鍾情香港嘅KTV夜總會,但最近好似變咗夕陽工業咁個個都玩畀錢買難受我都明嘅,所以咪降低自己嘅要 ...

如果你可以降低要求, 尼间一定冇问题
最京又係黑椒朱扒
金旺除左ixx同波x之外有無其他相頭可以接受到的介紹丫師兄?
連媽咪都要係facebook 既promotor群組開廣告,咁即係唔知了
师兄,金旺,还是金旺X?
呢期都係去金夢X, 學師兄話降低要求都係一個唔錯既選擇
坐耐d去旺角金XX,快歺即食登打士
而家啲妹妹仔
好多都自立門戶做ptgf
又可以揀客 搵得又多
又唔駛飲酒
夜場無新血 好難再立足
場租贵,人工貴,变数成本貴,上一次去一二千,加上又冇女,夕阳工业
吾啱坐都几舊水至落得楼
夕阳已經是黃昏了🌆!
不過有时又心引起,希望有好料
去夜總會, 洗左錢唔好玩, 越黎越唔想去

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 07:17