[食家報告] 心動回憶 2017-18 (東京)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

心動回憶 2017-18 (東京)

麻友 (渣波場) – 2017.9月

前一天已看中她了。
見到宅男兄對她寵愛有加,完全不碰她,我心存感激。
但看到蚚蜴人對她諸般蹂躪,實在慘不忍睹。

今天,終到輪到我。
我的手在她屁股遊走…。
麻友:「不可摸下面。」
縮手、無癮;好快就夠鐘。

我:「如果延長指名;係咪可以上VIP房?」
麻友:「對。」
咁我哋就上樓。

VIP 房,一張櫈都冇;但就有四張床!(又長知識了)

我們躺下,纏綿著、深吻著…;
依家下面唔只可以摸,仲可以摷…;係好濕!
麻友躺在我胸膛,在我耳邊輕輕喘息…。
此情此境,我亦不知不覺爆咗…。

臨別依依,麻友送我到門口。
她:「Cyberkencyber,你係好人嚟架!!」
心,早已溶化。
下次一定再找她!!!

三個月後,麻友消失了,就彷彿從來沒出現過。
奇就奇在,連間舖都消失埋…。
究竟我哋真係相遇過,定還是、只係發咗場春夢…?
//////////////////////////

馬利 (正骨) – 2017

試新場,平平無奇。妖!都差唔多夠鐘了。
馬利:「起身拉筋吖。」
坐起身,啱啱好對住佢對波,下意識地就中個頭埋去彈彈吓…。
女:「呀…呀…」
呻吟聲…?難道…?
二話不說,手起刀落,扯開佢件衫,一口含落她乳頭!
「唔好呀~唔好呀~~~」馬利身體瘋狂擺動。
Shit! 成口油!都唔理得咁多,繼續狂食奶奶!!
她的叫聲,撻著我把火!
一手托佢埋嚟,再用碌棍狂撞細妹(隔褲)。
二人狂屹,搖風擺柳!!好撚激!!!

良久。我屈膝而坐,喘息著。
馬利:「你咁做唔啱架!囡囡呢度唔惦得,果度都唔可以惦架!」(她拍了拍我的手臂和腳)
(唔俾惦?而家至講?!)
馬利:「如果你一開頭就摸我,我唔會俾架!」
我:「我好清楚呢個遊戲點玩,我係唔會一開始就摸妳架~。」

經過今次,我就沉迷咗喺東京揼正骨了。
////////////////////////

凸眼妹 x 大眼妹 (渣波場) – 2017.11月 /  2018.3月

凸眼
嬌嫩少女身段,態度好,上下路可通,性反應佳。可惜面貌有缺陷,否則她會是個美少女…。
夠鐘轉女,她起身,說了句話。
我:「什麼?」(聽唔明)
她哄埋我耳邊:「我哋扑嘢咯~!」
我呆了,唔識點反應。回過神來,她已經閃了。
其實當時,我係咪應該拉住佢…?
大眼
嬌嫩少女身段,態度好,上下路可通,性反應佳,係個動人可愛的美少女。
總覺得…,她是整形後回來的凸眼妹…,但我不敢肯定。
之前沒有記住人家名字,現在亦無從試探打聽。
但如果佢真係凸眼,咁之前扑嘢既邀請,係咪仲有效…???
////////////////////////////////

美雅 (正骨) – 2017.4月

試新場,平平無奇。妖!都差唔多夠鐘了。
Last一part,囡囡把手平放在我脾罅,突然狂捽,擦袋磨棍!
俾佢嚇一嚇,緊張得滯,即刻渣波抓奶!
少女巨乳、美白、幼滑、軟熟…。
我狂渣、她勁捽!
呀 ~~~~~ HIGH 爆!勁射!!!
美雅沒有停…,她繼續…。
嘩,頂 ~~~~~ HIGH 到震呀 ~~~~

完事,沖涼。她送我走。
美雅:「要記得我個名呀。」
(美雅呀嘛!梗記得啦!咪18歲巨乳、扑扑脆果個囉!)
//////////////////////////////////////

阿SA x 阿嬌 (渣波場) – 2017.9月

超絕美少女SA (預先指名)
隔褲捽妹。SA 眼耳口鼻縮作一團,矇豬眼咁望住我。
(有冇咁HIGH呀?)
再捽;SA 緊握雙拳、震Q哂。
再捽;SA 縮起雙腳,左搖右擺,HIGH到跺地!!!
(嘩,抽筋呀!?)
埋單。放食飯。兩小時後折返再戰
超絕美少女 嬌 (預先指名)
美白、巨乳、樣超靚。
騎實、狂屹、吓吓頂到行。
大車、狂咀、啜到流口水。
標汗、勁磨、爆到一褲係。
果段日子,沒辦法玩風俗;因為落完夜場,只會得番半條人命…。
/////////////////////////////////////

妹頭 x 靚妹 (18歲傾計陪酒) – 2017.11月
(官方玩法:齋TALK only;不可有身體接觸)

週日晚,午夜。全場只有我一個客,左擁右抱。
右手邊是靚妹,她說:「呢個妹頭呀,新返咗四日架咋!」
我(發青光):「係?」
我(勁挨埋去左邊的妹頭、壓逼著她):「咁妳驚唔驚呀?我好鍾意玩溫馨架喎。」
妹頭(笑):「係咪即係咁呀?」(捉住我隻手,放上她自己心口)
(嘩?咁都得?傾計場嚟咋喎!)
再望返靚妹,滿面通紅,不斷傻笑,明顯係飲大兩杯。
我吼黑服不為意,伸手從後攬靚妹,再穿過她右臂,由側面狂渣佢個波。
靚妹懶理,任我渣;現場黑服亦睇唔到。
我:「其實,我都好鍾意按摩架~~!」
妹頭/靚妹(異口同聲):「係咪咁呀?」(即刻左右夾攻,起勢捽我大脾;尤其妹頭,不斷搵手撞我JJ,搞到我硬哂)
好爽呀 ~~~ !齋TALK場玩到咁癲,真係未試過!
我:「我酒店好近,行兩秒就到。不如,一齊返去咯。」
妹頭:「求先又話要行三分鐘?」
我:「其實,係兩秒!咁方便,要玩3P啦~~~!」
大家都知我係講笑,都冇所謂。

快活不知時日過,話咁快就打烊,二女送我落樓下。
妹頭:「好肚餓呀~~!」(似乎想我帶佢宵夜)
我冇俾反應,一心快啲返去瞓。玩咗成日,累了。

翌日是我在東京最後一晚,我回去找妹頭,希望交換聯絡。
可是她沒返。
失策了!呢間場係 “三個月限定-強制畢業”,即係話,我哋冇機會再見…。

幾個月後…;
我:「妳哋有冇人知妹頭轉咗邊間場呀?」
女:「好似,冇做呢行喇喎…。」
我(失落):「哦…。」

點解我搵親既女仔都人間蒸發,係咪連個天都唔鍾意我?
////////////////////////////////////////////

貓仔 (靚妹.非風俗按摩) – 2018.3月
(裝束:我 – 90%裸、只穿內褲;囡囡 – 校園風制服但不是JK)

大波梗係要渣吓啦,由衫外渣到衫內,再伸手入BRA…。
囡囡格手,唔俾搞!
屌!冇癮!唯有隔住BRA摸。
女:「呀…呀…」
咦?又呻吟?
再出力啲捽吓…;貓仔喘息越來越急。
明白了!(即刻伸手入BRA,狂撩LIN LIN)
貓仔無反抗、閉著眼享受…。
她倒下了!!貌甚痛苦,似陷入失神狀態…。
我右手繼續狂撩LIN,左手亦把握機會,攝進她小褲褲,狂摷陰毛。

只穿著內褲的我,早已強勢勃起,也要想辦法出出火了。
我狂撞貓仔屁股,想以「痴漢技」的「狗仔式」磨爆。
她把我大力推開,再一手抓著我碌棍。
(哎吔 ~~~~~~ !)
她狂chok 著我,我也狂撩著她。
男:呀~~~~~~~~~!
女:呀~~~~~~~~~!
各有各呻吟,各自各興奮!
結局只有一個,就是一褲都係!
///////////////////////

聖菜 (19歲.非風俗按摩) – 2018.10月、11月
(裝束:我 – 90%裸、只穿內褲;囡囡 – 校園風制服但不是JK)

妳有妳瞓,我有我搞,解開衫鈕見巨乳。
嘩~~,又幾好渣手喎~~~~。
菜:「X@&*(#!!!zxcxd」
我聽唔明,但佢應該係示意我除BRA…。
間店玩咁耐,都未試過咁大尺度。
有大波,笑呵呵,一於飲奶解渴。

聖菜繼續懶洋洋,我唯有採取主動。
揭高佢條裙,再擒上去…。
聖菜好識趣,微微分開兩腿,讓我可以攻入。
隔著底底,細佬已瞄準細妹;腰部開始擺動。
堅硬的我,衝撞著柔軟的她…;係好到肉、好有實感!
我加速狂插!聖菜呻吟了…。
她抓著我背,兩腿也抬起、左右夾實我。
嘩!好有造愛FEEL!我郁得更勁了。
狂衝、狂撞、狂插…;在她呻吟聲伴奏下,我終於出咗…。

「扑」到索哂氣,我喘息著看看鐘,原來仲有半小時。
聖菜提議陪睡,我卻堅持傾計,因為我好抗拒齋搞。
但傾咩?
DEAD AIR…,有啲尷尬。
勉強諗到話題,就係「某場的五年盛衰史」。
嘩!超悶!唔惦!
靈機一觸,移過去她身旁,搭住膊頭排排坐。
我:「落夜總會就係呢隻FEEL嘞!」
一進入NC mode,即刻談笑風生,聖菜亦終於開懷大笑。
嚟到最後十分鐘先破冰,溝通技巧真係好重要。

一個月後再見,內容都係果啲,但就玩埋狗仔式。
捽碟既時候(隔褲),feel 到佢一出水就推開我,是不想弄髒內褲吧?

閒話家常。
聖菜(淡然):「下次再嚟,我哋唱K 吖。」
我大喜,衝埋去握她雙手:「請多多指教!」
聖菜:「嘩,開心成咁!?」

日本妹把口浪過油,通常聽咗、開心過就算。
至於下次係咪真係唱K,隨緣!
//////////////////////////////////////

A子 (夜之女私約) – 2017.11月 /  2018.3月、10月、11月

LINE 上送來一句「新年快樂!」,令我記番起呢個女仔。
之後又推介 on-line game 俾我,我也有回應說多謝。
去東京前,她提議到時一起吃早餐。
但最後,當然沒吃得成…。

星期日清晨,A子已不斷LINE 我報行蹤。
9:50AM,已來到我酒店樓下。
她看起來好雀躍,見到我就不斷笑。
原定計劃是上我房,但10:00AM 正值執房時間…。
我哋行過對面街找時鐘酒店。
我:「邊間好?」
A:「唔知呀,都未去過。」(嘩,扮純情喎!)

At 時鐘,前檯取匙中。
取到一半,她飛撲埋嚟攬實我!(喂喂喂!未曾搞嘢先興奮,點解好似仲開心過我?)
拿到房匙,還有割引券,下次幫趁可平五百。
我拿著割引券淫笑:「咁我哋下次…」
我倆都大笑起來了。

入到房,坐低寒喧幾句,就打車輪。
之後的性愛,主要係我招呼佢;A子不是風俗娘,我唔會要求佢服侍我。

溝女私約,雖然都要錢,但都要啱咀形先會行埋;
大家有講有笑,夠friend夠feel;感覺和一般叫G係好大分別。

半年後,有感而發。
我:「日本妹永遠唔講自己嘢,就算識咗一兩年,我都唔會知道對方係咩嘢人。就好似有度牆咁,我永遠只係個外人!」
A:「你係指講私事?咁應該講乜好呀…?」(思考中)
她誤會了,我不是在說她,我是泛指一般日本妹。
但A子很溫柔,她很努力地和我分享著生活的點滴…。

即使我們沒有再行埋,但仍想她當我的朋友、做我的紅顏知己…。
也許這是一廂情願,但都玩到呢個地步,我冇理由唔試吓。
/////////////////////////////

美麗 (夜之女私約) – 2018.11月

唔靚但好波,平凡卻不豪放。
還好我哋言談甚歡,氣氛可以。

黑服:「時間夠嘞。會唔會加鐘指名?」
我:「加20分鐘,指名!」
一講完就知賴嘢:條女都唔係我杯茶,指乜鬼名?係咪求先傾計開心得滯?

玩吓嘢先。
我捉佢埋嚟攬實(大叫):「扑嘢喇~~~~!開房呀~~~~~!」(係咪傻咗?)
囡囡大笑。
(更無聊,架妹都會笑,鑊鑊都係俾面派對)
都係講番正經嘢啦;咁我又講A子;畢竟,她是我在意的女孩。

囡囡(緊張):「你有冇帶套呀?」
我:「嗯?有…有呀…開頭有…」
囡囡(緊張):「開頭??後尾呢??」
我:「後尾…冇喎…」
囡囡(緊張):「咁射咗去邊呀???」
我:「肚囉!」
兩秒沉默…。
囡囡:「其實…,我係收開X萬既…」
我:嗯?(她是在約我?)
又不懂反應。
囡囡:「呢個價啱啱好啫!」
黑服又來:「時間夠了,仲加唔加鐘?」
我:「不用!」
(轉向她):「要返酒店check-in,又學到嘢喇!」
(我UP乜春,駛唔駛咁緊張)

埋單。囡囡送搭LIFT。
我:「妳叫咩名呀?」
囡囡:「美麗。」
我:「美莉?」
囡囡:「美麗呀!」
我:「美麗嗎?」
囡囡:「係呀!」

點解要問三次,係咪後悔緊冇去馬?
/////////////////////////////////

小夢 (酒店風俗) – 2018.11月

20歲的她,貌似只有16、7。
雖然少玩風俗,但斷續都有25+年雞齡,但真係…
差不多從未遇過咁CUTE咁純既風俗少女。

先來個深情長吻…。
侍浴後,就係Cos-Play Time:一邊玩,一邊除衫,直至全裸…。
以往只會HEA 玩風俗;但面對小夢,我是愛不釋手。
完美緊緻少女身段,是超高質的BODY。
靚妹一線GAP,搞好耐先撩得入,但一撩入就出水了。

全裸無套素股,女上男下;妹妹直接磨壓小鋼炮,有短兵相接感覺。
好順利就出咗一次。
休息咗陣,小夢再幫我吹。吹到無力,我就叫佢返埋嚟。
我們依偎著、擁吻著;她的手也沒有閒置、不斷撫弄我小弟。
情深眼神,Sweet 爆笑容,GF feel無敵!!!我不期然又射了…。

侍浴後,各自著衫。
小夢拿著剛才的 Cos-Play 內褲:「這個,給你…。」
我:「呀,多謝。」(原來仲有紀念品)

她寫咭片俾我,內容是:
「如果可以再見,下次再勁玩溫馨啦!」
(勁玩溫馨…口吻咁似「非風俗」既?)

搭LIFT 落樓。
LIFT 內,小夢側著身、把頭擱在我手臂;繼續小鳥依人。
做戲做全套,抵我咁冧佢。
到街上熱烈道別,我懷著超滿意心情離開。

喺日本少玩風俗,計埋回春和 暗黑裏風俗,都係得20次經驗左右。
連同我在中港澳的26年…,
總結主觀個人經歷印象:
凡酒店女、私鐘妹、風俗娘、開大女;都係cool cool 哋,比較冷靜的;有些甚至係冷漠、亦不太注重禮儀。呢26年絕大部份係咁,連日本既都係,所以我才沒怎麼玩風俗。

但小夢的開朗活潑,係好少見,一般係「非風俗」先會有。
絕佳態度 + 專業服務意識,卻不失超絕清純可愛…;完全係我預計之外。

同樣係靚妹,兩年前班JK,個性麻煩被動,只可齋摸或手作仔;冇全裸亦少互動、價錢也偏貴;依家諗番起,真係得啖笑。佢哋同小夢比,差太遠了!

我承認,之前我係嚴重低估東京既風俗。
如果新主場其他靚妹都係行「女朋友政策」、兼溫馨度爆燈;
咁我堆「非風俗」主場,真係要企埋一便。

小夢送我走時,受付大廈剛好有女仔行出嚟,
她和小夢打了個眼色,明顯是同店的女孩。
嘩~~~~!又係美少女,仲靚過小夢好多呀~~~!!!
唔係喇,以後都係轉玩風俗喇!HO!HO!HO!

呢幾晚輾轉反側,又諗起小夢…。
對,有機會一定要再見,到時我哋再勁玩溫馨!

(完)
日本風俗,真系少D定力都沈 (前提系點都要識D日文)
師兄真好,一年可以去咁多次,我都好想經常有出走嘅機會
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 cyberkencyber ##1 的帖子

谢谢分享

玩得真係開心。

巧吸引!

日本妹好識講嘢,識日文會更易沉。

單身就係咁,鍾意去邊就去邊。特別我年紀大,更要把握時間,活在當下盡玩。

玩開日本妹,係會沉,沉就係只係對日本妹有性趣

師兄嘅回憶令小弟大開眼界

tarochan 發表於 2018-12-23 08:32
玩開日本妹,係會沉,沉就係只係對日本妹有性趣

1.        很多日本場的經營概念係「浪漫與戀愛」,身為寂寞老男,那會不喜歡?
2.        日本社會窮,所以勁多靚妹出嚟做。當中不乏高質,甚至超高質的
3.        現在賴哂架步,女係越玩越靚。以往「食扒食到嘔」的日子經已過去
4.        日本妹「以客為尊」,配合度高,所以特別多嘢玩。即使係NC、正骨、或非風俗,都可以玩得好激好放
5.        日本妹專講好聽說話,習慣上會「扮受溝」,帶俾客人無限期待和幻想空間,會想快啲再幫趁。即使最後「戀愛落空」,空缺亦會馬上由第個靚妹補上。喺日本玩,就係勝在女多。

上星期,在鬼馬大班安排下,我在尖沙咀都坐到「超絕美少女」。
但問題係今日港女太矜貴,唔會有太多嘢玩。(當晚可以輕抽水已算偷笑)
再者,香港夜場沒有「冧客文化」,GF feel一般係零。
就算件陀地更索,佢哋無心服侍男人都係哂鳩氣。
現在就算大陸妹都係一鳩樣。

如此這般,就變成「只對日本妹有性趣」了。

cyberkencyber 發表於 2018-12-23 10:52
1.        很多日本場的經營概念係「浪漫與戀愛」,身為寂寞老男,那會不喜歡?
2.        日本社會窮,所以勁多靚妹出 ...

同老友跳完晚舞埋單,仲同媽咪(相識十幾年)傾多半個鐘,而家D陀地(7成)係追求玩,有人一齊玩,如果你有佢哋想要果樣嘢就乜都得,餘下3成先至係求財

tarochan 發表於 2018-12-23 11:00
同老友跳完晚舞埋單,仲同媽咪(相識十幾年)傾多半個鐘,而家D陀地(7成)係追求玩,有人一齊玩,如果你有佢哋想要果樣嘢就乜都得,餘下3成先至係求財

即係話,客人需要做到女既要求先有運行,好似我先係返工果個。
有如此本末倒置的觀念,喺香港玩,都係「貼錢買難受」既多。

cyberkencyber 發表於 2018-12-23 11:15
即係話,客人需要做到女既要求先有運行,好似我先係返工果個。
有如此本末倒置的觀念,喺香港玩,都係「貼錢買難受」既多。

响日本玩最大問題係溝通,大家傾得開心,好多野都可以玩,仲可以玩得激D,充滿互動氣氛,都係個句人姣就笑,貓姣就叫

tarochan 發表於 2018-12-23 11:48
响日本玩最大問題係溝通,大家傾得開心,好多野都可以玩,仲可以玩得激D,充滿互動氣氛,都係個句人姣就笑,貓姣就叫

日文有三分之二係「中文+英文」,你識玩「中文配詞」+「英文聽音」已扮到半個日文高手。
真正有心學,又掌握到竅門,溝通問題其實可以好快解決。

懂溝通能消除恐懼,也可免卻誤會,當然會多好多嘢玩。
箇中互撩互動、互溝互氹的「真正夜場風情」,亦係零日語無可能體驗到。

高興睇到樓主包膠,吾好再留戀香港啦

多謝師兄分享報告

師兄甘多經歷同分享真係好正。

回復 fpaomn ##15 的帖子

多謝師兄分享

堅係精彩