東A的Lonely Christmas

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

平安夜冇節目,再去東A,以為聖誕節會有一些特別的安排,或者遊戲會有一點不同,可以有點氣氛。
但給果是全埸除了多了一棵聖誕樹外,同平時沒有分別,玩了兩輪遊戲都是細show,冇吹之餘仲要兩個客才一個女孩子,其實客都不是太身,座不滿休息室。
囡囡都是那一批,沒有日韓,十點幾人數二三十但食用率一般,好彩我返吃那一位服務仍然保持,但是不夠熱情,理應見了幾次應該會熱情啲但卻不是,再返吃的原因是她似乎特別喜歡給吃鮑,今次玩到過了鈡才怱怱下樓。
去東A的另一原因是找那相熟師傅工,由兩三年前她剛來做便找她到現在,今天知她有上班但由入埸到三點也沒有見到她,V7也沒有回應,過了一夜lonely Christmas 便決定去睹場玩一下,所以便去浸一浸熱池驅走寒氣便走,到差不多想走便看到她行過落班,事後問她才知道今天給熟客不斷加鐘,到落班也沒有看电話,平常也不須要走過浴池下班的,今次因為有人換衫才經過見到,原來同她都有一點緣份,難得這樣碰見便一起去吃宵夜了。
最後想講是東A真的有點不進則退了,遊戲越玩越hea, 囡囡沒有新面孔兼時常唔够囡,輸人兼輸陣,已沒有吸引力了。
最後可以同相熟師傅工一齊食宵夜都唔算lonely Christmas啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

覺得悶,咪去第啲場試下囉,同女一樣之嘛。。。

vv--vv 發表於 2018-12-25 14:08
平安夜冇節目,再去東A,以為聖誕節會有一些特別的安排,或者遊戲會有一點不同,可以有點氣氛。
但給果是全 ...

東a一早已經半放棄經營,好既女仔都被安排哂去b場
A只係留番黎接套票客同遊客。連D女都親口話遊戲又要換衫又無實際效益好討厭。

Kanetaker 發表於 2018-12-25 14:50
東a一早已經半放棄經營,好既女仔都被安排哂去b場
A只係留番黎接套票客同遊客。連D女都親口話遊戲又要換衫又無實際效益好討厭。

冇話咩放棄經營噶,只係冇咩新意啫,要去噶一樣會去,咁多人講差左又話black list,我都唔覺少左客,只係不過不失。。。

vv--vv 發表於 2018-12-25 14:08
但給果是全 ...

At least 東A have game show. If you go 東B, should be even bored.....

nokip 發表於 2018-12-25 14:43
最後可以同相熟師傅工一齊食宵夜都唔算lonely Christmas啦

現實就是這樣,結果往往難料,也想不到最後可以一起去宵夜,還是她提出先。

阿力達 發表於 2018-12-25 14:50
覺得悶,咪去第啲場試下囉,同女一樣之嘛。。。

會呀,昨天㨂去東A只是以為有遊戲玩氣氛會好的,結果事與願違。

玩到過鐘仲lonely,只係差了飛机攴

轉場都未必係好事,人生路不熟好易跌錢

要主題節日不如去金池啦,仲可以慳返D錢

wongwingkin 發表於 2018-12-25 16:15
玩到過鐘仲lonely,只係差了飛机攴

就是缺少了交流和互動,感覺,個埸又沒有氣氛,麻醉不到自己,大時節最易感觸。

more and more  feel boring at A ?

vv--vv 發表於 2018-12-25 18:13
就是缺少了交流和互動,感覺,個埸又沒有氣氛,麻醉不到自己,大時節最易感觸。

其實都無咩場仲keep有遊戲,更加無講有互動同氣氛。
不如靠自己入房同囡囡好好溝通,希望佢服務落力d仲好

vv--vv 發表於 2018-12-25 15:31
現實就是這樣,結果往往難料,也想不到最後可以一起去宵夜,還是她提出先。

宵夜後可有下文?

Brucetong 發表於 2018-12-25 17:00
要主題節日不如去金池啦,仲可以慳返D錢

金池有聖誕主題,是怎樣玩法

我叫阿牛 發表於 2018-12-25 19:25
宵夜後可有下文?

冇呀,慢慢來

去第啲場試下囉

vv--vv 發表於 2018-12-25 15:33
會呀,昨天㨂去東A只是以為有遊戲玩氣氛會好的,結果事與願違。

一號同極品都值得去玩下,講經理照呼,一號最好,食嘢硬件都唔錯。。。

多謝師兄報告