東A的Lonely Christmas

中國開放市場,人仔成為第二大貨幣係大趨勢,美國點打壓都冇用,所以人仔係唔會再跌噶喇。。。

記錯就唔好意思,仙記只能成為回憶,東昇當時係新勢力所以有心思搞新意,而家只係守老本搵多啲,心態唔同喇。。。公司係咁,女女就更加係咁,唔使再想舊屎係點樣喇,舊屎就係舊屎,翻唔去,且屌且珍惜。。。

回覆 讚好 不讚 使用道具

Psvmanutd 發表於 2018-12-28 03:04
回復 阿力達 ##19 的帖子

一仔有咩優缺點? 平時去開東b想下場,東b愈黎愈快餐⋯⋯

去開B場就唔志在果啲💰去自己體驗下啦。。。呢度咁多貼講1號,都可以自己搵黎睇。。。

回復 vv--vv ##32 的帖子

快餐???

vv--vv 發表於 2018-12-26 16:09
冇想過會直落,因平時傾開計知她不會做,有次上我洒店都只是大肶根。

上我洒店都只是大肶根. How much you paid?

請問師兄你講嗰個師傅工個樣係咪有D似周迅嗰個呀?

smile1983 發表於 2019-1-2 03:42
請問師兄你講嗰個師傅工個樣係咪有D似周迅嗰個呀?

唔似喎

可以同女仔宵夜, 唔算lonely啦~

回復 vv--vv ##1 的帖子

去東A只是以為有遊戲玩氣氛會好的,結果事與願違。