[初哥問路] Donuts 靚女時間

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本人就去Donuts , 請問一下如果平日星期二 or 星期三 去, 請問d 靚女返工未? 另外, 此場怕唔怕會查牌等等, thx!

這間店是 365 天 24 小時營業的。妹子靚不靚看運氣吧。
會不會被查牌... 只能說機率不高,但不是沒可能。
回覆 讚好 不讚 使用道具

ilovejapangirl 發表於 2018-12-27 13:05
這間店是 365 天 24 小時營業的。妹子靚不靚看運氣吧。
會不會被查牌... 只能說機率不高,但不是沒可能。

明白的! 但正常情況下 d 靚女幾點開始返工多 ? 正如澳門桑拿都係開 24, 但晚上7-8點先較多靚女, DONUTS 是嗎? 另外, 如果真係查牌, 香港人是否犯法? 會點 ? THANK YOU!

lucky68 發表於 2018-12-27 13:34
明白的! 但正常情況下 d 靚女幾點開始返工多 ? 正如澳門桑拿都係開 24, 但晚上7-8點先較多靚女, DONUTS  ...

其實全世界的店都差不多的,女生最多的時間就是 PM7-10 點,但這個時間
也是客人最多的時候。生意好的話未必可以有太多選擇.

但一般來說「條件愈差的妹子愈努力」這個原則是通用的,所以避免在很差的
時段(如  AM3-AM10) 光顧可以降低風險。 (但如果不是顏控的話就沒差了)

外国人在韓國遇到查牌我是沒聽過啦,不過估計「被帶到警局做筆錄+罰錢」
是很難避免的,至於會不會被短拘個兩三天或被禁止入境的話就很難說了,
由於執法彈性大,所以缺乏案例來佐證實務上會如何,但感覺機會不大(純推
論,不負責)。

明白的! 但正常情況下 d 靚女幾點開始返工多 ? 正如澳門桑拿都係開 24, 但晚上7-8點先較多靚女, DONUTS  ...

如果你要求唔高﹐幾時都有靚女﹒

lucky68 發表於 2018-12-27 12:21
本人就去Donuts , 請問一下如果平日星期二 or 星期三 去, 請問d 靚女返工未? 另外, 此場怕唔怕會查牌等等, thx!

第一次去睇運氣啦 靚女留比熟客

Thanks for Sharing

可以提前聯繫經理留人

好想去試試⋯⋯

謝謝師兄分享

有知道经理联系方式的吗?求告知

不知Donuts是否能指名呢?

多謝分享

多謝分享

上幾個月第一次去 屌完女沖涼時間鋪俾人查牌 有個popo入左黎沖涼休息室睇 另外個staff同我講要我唔好出去 留係休息室大約20-30分鐘 不過最後無嘢 20分鐘後照樣繼續營業 我就走先

回復 lucky68 ##1 的帖子

thank you for your share