樓主: MAP1031

[西南地區] 1月10日出發到河口

我都系睇印度神棍CHING既POST先去河口
單兵都去過四次了 頭一兩次真係爽
不過舊年12月去左幾日
衣家關門落閘既頻率大左好多
去左5日 有2日間歇性吾開
如果去得短既話系有D吾盡興既
而且價位愈黎愈高 依家部分都開到150快餐
小弟又吾識講價 成日被劏

如果遇到關門, 可以去旅遊公司辦個簽證去老街,

果邊都有倉可以搵女, 記得帶定PASSPORT,

半日就辨好~~
回復 KingSir~ ##22 的帖子

半日就辨好 幾錢
davidziwu 發表於 2019-1-25 15:43

半日就辨好 幾錢

我系河口關附近旅行社辦過,今日11am前交好錢同護照拍照,下午6時後可取!收250元人仔一個月有效期一次證!
skcat 發表於 2019-1-25 22:24
我系河口關附近旅行社辦過,今日11am前交好錢同護照拍照,下午6時後可取!收250元人仔一個月有效期一次證!

76你用乜能護照,老作猫閪

我愛朱纷申 發表於 2018-12-28 17:41
我卧床囡先用塊閪磨棍
,口舐我lin頭一陣.話要.就咁撇底滑條鸠入閪,跟住伏身話high左,係床上攬住件囡一 ...

周兄自稱六十幾

己有医療券買雄起

佢自稱唔怕死

但又唔捨得死

大能把錢

飲食多又痛風

屌閪

用雄起

偉仔一星期一次

勁豹一個月一次

真係馬上風正快樂死

好,定好過恨屌閪恨能死

76老作打飛机自虐死啦

信七六,真七六,信佢跛嘅好過信佢老作
a3scmjj8 發表於 2019-1-17 09:19
我都系睇印度神棍CHING既POST先去河口
單兵都去過四次了 頭一兩次真係爽
不過舊年12月去左幾日

老友件酒吧囡牛一.包左佢間布吉酒吧仔noon K
條7又7粉屍老作摸摸舞可即埸打飛机.正殺頭生意
三條入場费.唔好話條粉屍作買一送二.仲可以網上搶免费票.
五十客.五十囡.俾足錢入场都係三千
但要黑燈要五十卡座.又舞池
黑廳冇招呼.酒水.阻人摸閪濕九
七六今時今日三千真係好能大
大的包房都1998
X你老作貓閪濕鸠仔分身粉屍
講完
講返去布吉酒吧仔 去到十幾廿人.又唱K .又食野.主人家身份酒吧北嫂.梗分返件囡俾我.食.唱.玩一輪.人齊.切蛋糕.食完旦糕唱玩到五点散会俾返间場執好做晚场.我同條囡梗狼情妓意.去老亍如家整個時鐘開Q
  件北嫂仔,OK喇,除3見著鲜红內衣套,好,34堅挺中波,濃密髪菜厚唇生仔鲍,先入浴.啜蓮的,跟住,囡坐厕疴尿 就塞鸠囡含撚,玩一陣.抹身上床.我要瀨閪,囡訓上床m腳叫我乌身埋去瀨囡隻多毛c9仔閪,條囡俾我瀨一陣再毒龍 再啜閪唇就發晒姣,閪水標出,囡隻gap好能好味,69.插囡lin頭,俾囡捉住鸠話……我要,
  由囡揸鸠帯入屌閪窿,水多閪.真軍,塊系真好屌,又配合,我瀨下閪, 插下gap,揸住囡波.啜lin,玩閪的,大家好high,囡典床叫,夠引,我亦伏身顶住子宫颈chog,chog 將米青弹射入子宫  ,缠绵一陣起身,入浴洗完再上床攬到夠,温響下抄牌扮不捨,穿衣大家一起走人
davidziwu 發表於 2019-1-25 15:43

半日就辨好 幾錢

我去果間單次出入境就300, 一月多次出入境就550
KingSir~ 發表於 2019-1-29 18:00
我去果間單次出入境就300, 一月多次出入境就550

加價了。今次我去攪300元早上10點去,下午5點半攞。多次往返要6百

同一啲師兄玩咗2日老街。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 22:26