2019 老 獨 我 有! (~^o^~)

祝各位 2019 新年快樂.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 (~^o^~) ##22 的帖子

时間过得真快, 十吓十下又一年.

artlo 發表於 2019-1-17 11:38
回復 (~^o^~) ##22 的帖子

时間过得真快, 十吓十下又一年.

師兄你優哉柔哉斬吓眼一年就好快過, 住劏房、籠屋床位果D, 斬到對眼盲都未過年呀!🤪

回復 地溝男 ##24 的帖子

師兄, 切勿誤会, 人生在世, 有那一天無憂, 任何时間做物主都俾難题给我, 之所以我活得較輕鬆, 佳因我身無長物, 正正式式的無産階级, 無楼, 無股, 無車, 無老虎, 無事放不開, 孑然一身, 任何时間都可以重投主既懷抱.

artlo 發表於 2019-1-23 20:59
回復 地溝男 ##24 的帖子

師兄, 切勿誤会, 人生在世, 有那一天無憂, 任何时間做物主都俾難题给我, 之所以 ...

artlo 師兄未結婚冇子女嗎 ?    (~^o^~)

回復 (~^0^~) ##26 的帖子

子女=錢财, 身外物, 夫妻=衣服, 唔合身换之可也, 只要這些入唔到肉, 塵世間還有何值得烦悩 ?

artlo 發表於 2019-1-29 13:25
回復 (~^0^~) ##26 的帖子

子女=錢财, 身外物, 夫妻=衣服, 唔合身换之可也, 只要這些入唔到肉, 塵世間還有何值得烦悩 ?

祝 artlo 師兄今年豬籠入水、發過豬頭、豬口常開、豬事大吉、處女豬任屌,大家都豬年行豬運!   (~^o^~)

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

回復 (~^o^~) ##28 的帖子

多謝晒師兄, 是旦有件过年, 正晒.

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址