新年賀歲Q 初試壹仔 順便去賭場旺一旺佢

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說呢幾排都成日要穿梭兩地,星期三晚11點半去到碼頭諗諗下不如買套票慳返d船飛錢加上聖誕新年無乜點用錢,有d閒錢去爽下。去到碼頭先去成功睇睇金池,問佢套票同walkin有咩分別,其實之前都有問過你地,只係船飛平幾十同埋多一個師傅工 ,之後就去另一間問壹仔。壹仔就2300包45mins上海 + 一個師傅工,重點可以是但一個轉另一樣(可以轉哂做90mins上海/ 2part師傅工) 。返度澳門時都一點鐘心大心細,應該夜晚去定今日去,最後都返左屋企因為今朝9點要見客。

今朝係華都附近見完客大概12點半左右就過左去金沙想玩兩手,心諗晨早流流去到都無女嫁啦,點知去到金沙連野飲車都無 ,就轉去MGM玩。MGM飲品真係夠多。見有 $300既21點就玩幾手,本來執到 $2,000,但時間尚早就玩下百家樂機同大細機,最後執少$1,000。當時大概2點半就覺得差唔多時間,因為都訓得唔太夠,早d去咪烚下囉 ,反正都有d肚餓

上到去,先浸浸個大水池先,出面得十三四度 ,個水池夠熱成41度 ,浸左都有成3個字先暖返。一出水池就有女問我擦唔擦背,樣唔錯既約30歲但又唔算太老,反正無興趣,陣間入房都有水床。之後佢就幫我著衫,問我係咪經常嚟,我答佢第一次,佢就叫我簽小費,我簽左$20俾佢(心諗有賭場sponser開心錢唔計咁多,大陸locker仔都要$10啦),但走時發現完來熟客佢連問都唔會問,下次識do了

出到去大廳俾我既感覺呢個埸夠大,休息室夠空曠,無壓迫感,燈光暗但都睇得清楚,裝修好modern,之前上網research睇返原來個場係搵出名既室內設計師design(好似有攞獎),坐左成日係好舒服既。去到非常肚餓就叫野食,但選擇並非多,因為佢話廚房未返齊,得返小食同粥。

睇之前一仔d post都講佢d野食好好,因為全日係戈度食左好多野,我就寫寫我食左d乜,寫下食評先:
-瑤柱銀杏白粥 : ok唔錯 自家制老火粥,但因為老火瑤柱好渣(口感不太好),白果都幾多,但一定唔係靚野所以有d好苦
-雞軟骨(炸) : 必點,好食過放題戈d,之前見有ching推介過
-海南雞飯: 同東B無得比 ! 一樣係雞肶但太老了,做唔到皮同肉戈層啫哩出嚟,但味道算ok,比較有薑蔥蒸雞feel多d。斬件上面加左好多薑蔥蓉,但就無雞飯豉油同泰汁(印象中東B係有兩款汁定三款都齊),油飯好食,因為佢係晚餐所以係岩岩煲好裝出嚟,但東B係似雪櫃叮。
-例湯 乜瓜乜豆煲雞腳湯 : OK 足料好飲
-涼伴青瓜 :  涼伴汁ok,但青瓜切長條型,唔入味
-豉油菜芯 : 餐牌無但有得叫,幾細心(有生菜同娃娃菜)
整體嚟講野食質素好好,有心做,味道適合港人口味。選擇雖然唔算多,但應有都盡有,一定有野岩食。

講返食完野,大約3點半,大肶根又不如ching們所講咁正,當時全場只睇中一個岩樣,但時間還尚早,加上有d攰就叫經理將我個師傅工轉做上海式即入房做90mins。呀姐係肥底一睇就知重炮手,好耐都無dup過正骨,一落手就知識dup之人,一路dup一路傾,原來佢之前大班出身既,難怪手骨咁有料,順便索下壹仔既料,confirm下師傅工邊個打邊個同埋出火細節。90mins頸到小腿鬆哂。出返去再抖下飲杯野,經理問我揀唔揀女,我問佢多唔多,佢話5點岩岩返左批女,再等就要8點先再有女返,到時人比較多。之後食埋支煙就有人咁岩話睇女,我就叫佢順便俾我睇埋女。

去到睇女個area大概有十幾個左右,大部份祖國,兩三個越。我當時明白點解有個ching話食用率接近0,但又可以搵到一個勁有feel既女 。因為女少關係,秒選左個加四舊水既,因為幾高下(165),長腿波大,樣勁似女團戈d日韓feel。其實最主要係食用率接近0,基本上係會秒選到,因為另外戈幾個係walk in客,得一個經理帶,佢先講左套票價所以我先秒選到,算係有d運仔。

入到房我唔記得問經理佢真波定假波,睇落假假地,anyway就算揀泡菜好多都假嫁啦,加上食用率接近0既關係都係算啦,唔想on99等多3個鐘。女女一入到嚟係用廣東話講左句好凍呀!  戈把聲係勁kawaii,初頭以為佢係越妹,因為揀女時睇唔清楚d顏色,原來佢係廣東人。睇真d真係好似日本妹,可能濃裝關係,但絕對係可愛型,皮膚算白滑。之後上水床玩,但一睇就feel到係假波,再一抽水就有d失望,但女女勝在夠可愛夠靚,所以完全可以接受到成件事。女女吹蕭可以話係滿分,水蕭好有心機。因為太凍我就叫佢去床度吹。之後床上又吹左幾個字,旋轉龍,搖擺龍,深喉龍都識吹,定力少d都俾佢吹爆。上套用私貨剛本001,佢話我係佢今日第一個客,佢話吹蕭吹到佢濕哂要強姦我先,女女正所謂廟細燈籠大(C cup),雖然係對住對中超,但坐上嚟戈下有驚喜的窄,慢慢插入,佢都唔敢快入,慢慢坐順,戈種窄度佢坐左2分鐘左右我都頂唔順,見佢攰攰地就換男上,搞左5分鐘左右條女高潮,即刻試車牌,failed。佢話轉位,轉狗仔,皮膚白滑,pat又好有彈性,勁好推,望住鏡中佢個淫樣同把雞仔kawaii叫床聲真係無得頂,如果佢加上幾句kimochi/ikuu真係可以拍得AV,但好似推極都唔係太岩feel,玩左兩三分鐘就轉位。佢話想扒低叫我上面後入,但大家都係唔太岩feel,所以又玩返男上女下,插左一陣佢又嚟料,我就再試多次車牌,都係failed,見佢對腳咁靚無理由唔”浪”佢對腳上嚟玩,但佢可能根骨唔太鬆,做唔到,最後都係M字腳完事,大家一齊高潮,因為佢窄既關係戈種俾妹妹高潮夾下夾下個feel更明顯,完左之後再補考多次車牌都係failed。除套之後即使響鐘,時間岩岩好。女女有好感,完事後肯加V7,返食應該能補考車牌成功。

完事後出去見有晚飯食,食完個雞飯回夠氣就試下傳說中既壹仔大肶根,當時唔知d黑絲工係咪去左放飯定點,勁少黑絲工,最後等左勁耐有條女波大又係講廣東話,見時間都夜就照試下啦,雖然個黑絲女唔係我杯茶又唔算靚,但見佢好好禮貌咪幫下佢囉,入到房問佢打幾錢,初頭話公司捉得好嚴,唔肯出火,最後講好價佢話打得出就500啦,但入到去就即刻圍毛巾。不過算,佢唔係我杯茶,當賭場sponser我打飛機。原先佢以為我做1 part,打到我勁痛,之後我問佢入房唔係要兩part咩?原來佢話唔多人就1 part都可以入房做,之後佢知我做兩part就慢慢幫我打出,成件事係幾舒服既。之後又出返去叫小食抖返夠皮先行得郁。焗返熱個身先沖涼走人,埋單都成10點先走補$20tips+$400model+$520兩part大肶根=$940
Overall係$2300套票+$940埋單+$500tips = HKD$3700 因為我俾葡紙
減埋賭場sponser就$2700

總結2019年第一炮揀係壹仔係一個好開頭,有返咁上下時間入去hea食飲真係好嘆。因為佢休息廳夠大,飛機椅太好坐,差d想過埋夜,休息廳人手極之充裕,出菜時間都算快,三溫暖夠熱,價錢同硬件及女女服務質素成正比(唔會有快餐feel)。唯一失望係唔覺d 黑絲特別吸引,有幾個係幾養眼但唔算話個個都好標青,下次去可能都會轉按哂上海式。當然返8點戈輪女女我未見過,所以都評論唔到佢食用率呢點。BTW黑絲女話十二月開始套票師傅工做大肶根唔需要補差價,睇嚟桑拿依家都要諗諗點樣挽留客戶啦。

祝新既一年大家雞運亨通,賭埸玩開既就豬籠入水,小賭怡情就好啦!

回復 luntailun ##1 的帖子

廣東話女我又想試喎
咩工號呀ching
回覆 讚好 不讚 使用道具

头香分享了师兄的快乐,谢谢!

多謝師兄分享

玩得有門路

女女睇黎對大大都有好感,我惗大大返食既話應該能補考車牌成功.

回復 hkmon ##2 的帖子

thank you ching details report, good luck in 2019

O食用都選到,師兄真利害。

够详尽 多谢师兄分享!

小弟覺得去壹仔主菜唔係囡囡
實際係黑絲
但見CHING話黑絲都唔得情況下
唯有轉場試新野算

mcdullpig 發表於 2019-1-4 13:30
小弟覺得去壹仔主菜唔係囡囡
實際係黑絲
但見CHING話黑絲都唔得情況下

聽講其實氹仔帝湖都唔差,但問旅行社點解無套票,原來都未出到牌
但老實講澳門仲有咩場好玩5隻手指數得哂

謝謝師兄的詳細報告

有贊助就真是抵玩……

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

luntailun 發表於 2019-1-4 06:36
話說呢幾排都成日要穿梭兩地,星期三晚11點半去到碼頭諗諗下不如買套票慳返d船飛錢加上聖誕新年無乜點用錢 ...

佩服師兄咁有心打咁長文

竟然有食評, 好嘢

報告好詳盡wor...thx for sharing