D1 306

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問各位師兄最近有否玩過D1 306? 享負水蛋波盛名已久。近日有空想去一試,想問問各位不知她有否仍在D1?謝謝!
你先说说玩306的报告就会有师兄跟你分享的…
306感覺是越女? 好 , 下次我幫忙注意看看~
make a call to D1 , reception will tell whether she still in or not
阿力達 發表於 2019-1-8 01:28
你唔驚舊菜吃醋?

舊菜返通宵,12点中午已下班。上次其實我都是想找306,只是去到才知返下午班。
黄华德 發表於 2019-1-8 09:09
你先说说玩306的报告就会有师兄跟你分享的…

我都是睇咗其他師兄報告才知有306水蛋波。去咗實出報告
ul6y93 發表於 2019-1-8 11:11
306感覺是越女? 好 , 下次我幫忙注意看看~

咁要睇下師兄去快d 。定我去快d勒。總之大家互相幫忙。
dcahaimalc 發表於 2019-1-8 11:12
make a call to D1 , reception will tell whether she still in or not

Really? 但我怕佢地實話有做,引我去。到去到又多多借口,諸如唔舒服無上班之類。
不過即管試試。Thanks!
就算有306 也可能換人了
超強HoMa 發表於 2019-1-8 12:39
就算有306 也可能換人了

咁又係,希望去到真係佢本人啦!不過之前扒文,師兄們都大讚特讚。已經心思思好耐。愈得不到愈想得到。
在此 都想問問各位大大, 金池 walk in 價錢是多少 ?套票價錢是多少 ?如果 去d1 和金池 應該 買哪個套票哪個walk-in抵啲?謝謝!
306是一位好同志,越南,小只马,脸有些大,胸在C左右,略微下垂,下面很紧,服务很认真。
Lawrence王子 發表於 2019-1-8 12:11
舊菜返通宵,12点中午已下班。上次其實我都是想找306,只是去到才知返下午班。

繼續中7。。。
阿力達 發表於 2019-1-8 14:58
繼續中7。。。

力達兄,可遇不可求呀!隨緣啦!😜
有印象306了,之前也是看很多師兄強推,但完全不是小弟的菜,臉蛋膠膠的,好似假波,年紀上...... 差不多中女了,不適合預定,還是上到場看了滿意再說
ul6y93 發表於 2019-1-8 16:25
有印象306了,之前也是看很多師兄強推,但完全不是小弟的菜,臉蛋膠膠的,好似假波,年紀上...... 差不多中女了,不適合預定,還是上到場看了滿意再說

收到。但師兄上次係幾時見過佢?
Lawrence王子 發表於 2019-1-8 16:31
收到。但師兄上次係幾時見過佢?

呢兩日應該生意麻麻,快去幫襯喇。。。
阿力達 發表於 2019-1-8 17:49
呢兩日應該生意麻麻,快去幫襯喇。。。

應該星期四出發,玩兩個点。
回復 Lawrence王子 ##1 的帖子

不在了,没見至少半年

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 14:02