D1 306

等現場報導。。。
回復 Lawrence王子 ##32 的帖子

一般11點半才有遊戲
回復 Lawrence王子 ##38 的帖子

呢個就係果個306
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

第一排左邊第五個??
超強HoMa 發表於 2019-1-10 14:24
回復 Lawrence王子 ##32 的帖子

一般11點半才有遊戲

知道呀!無法!😅
ul6y93 發表於 2019-1-10 16:41
第一排左邊第五個??

正確呀!雖然真係會大到墮。不過好好玩,有狂車。
回復 Lawrence王子 ##46 的帖子

應該是休息了一段時間了,看到他的微訊也重開了
第一排左邊第五個??

金髮?好大隻啵。。。
165分鐘,有這麽抵玩嗎
看來是"真愛"
恭喜師兄食到日思夜想的女女
回復 阿力達 ##48 的帖子

金髮果個係紅牌泰妹,之前位師兄指果個係咪條片我地睇左手邊第5個果位(金髮妹側邊)?不過果個好似係390,唔係306。呢條片好似冇306。
illusorybj 發表於 2019-1-10 19:18
回復 阿力達 ##48 的帖子

金髮果個係紅牌泰妹,之前位師兄指果個係咪條片我地睇左手邊第5個果位(金髮妹側邊)?不過果個好似係390,唔係306。呢條片好似冇306。

👌,anyway,羅倫斯搵到好野食就得。。。
TKKCheung 發表於 2019-1-10 18:32

唔怪之得冇左啦,我以為佢唔用。佢都有whatsapp,不過好少開
illusorybj 發表於 2019-1-10 19:31
唔怪之得冇左啦,我以為佢唔用。佢都有whatsapp,不過好少開

我唔係咁鍾意加越女V7,有啲痴9線,成日發視頻通話,響屋企就大輪鍋。。。
阿力達 發表於 2019-1-10 19:37
我唔係咁鍾意加越女V7,有啲痴9線,成日發視頻通話,響屋企就大輪鍋。。。

會唔會係阿力達兄你魅力爆錶,所以d越女係咁搵你推銷自己
TKKCheung 發表於 2019-1-10 18:32

我諗都係,因為佢話暫時無假回越南
ul6y93 發表於 2019-1-10 19:15
165分鐘,有這麽抵玩嗎
看來是"真愛"
恭喜師兄食到日思夜想的女女

套票90分鐘+加鐘75分鐘

多謝各位師兄嘅資料,令我渡過一個非常開心嘅一天,現在身心疲惫,改日出報告(有圖)。不過補充一句,D1和金池真的不會令你失望(金池今天食用率有40%)
力達兄由於今天時間 倉卒未能直播,希望遲d 再有機會。
ul6y93 發表於 2019-1-10 10:29
回復 阿力達 ##27 的帖子

影片裡面不太像 , 現在"膠"好多

"裡面的經理告訴我將近4X歲
還不是場子裡面年紀最大的"

Really? If it is the case, I think we may be easily cheated when choosing the girl because of their 1) heavy cosmetics, 2) the remote distances, and 3) the insufficient lights. Previously I already a few times made the wrong choice of girls, who on close looks came out to be full of wrinkles on the eyes.
第一排左邊第五個??

.....條片有D歷史........估计有2-3年.......前排有2個泰係姐妹......呀妹上左岸........家姐返泰国........條片尾段第2棑有個係尞国囡囡.....

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 23:42