D1 306

回復 sawatdee ##59 的帖子

條片發布是一年半前 , 妹妹還有80%還在 , 所以妹妹說她們2X歲 這回事還是聽聽就好
其實D1裡面還有好多親姐妹 , 泰 陸 都有~ 越我就不敢肯定了
視頻裡還是在迴力時代吧~

越有呀!就係306 同佢妹妹,入到房問起仲問我要唔要埋佢個妹雙飛添!
wiseleo 發表於 2019-1-11 15:55
視頻裡還是在迴力時代吧~

冇錯係回力年代,條片右下角閃下閃下個日期都已經顯示拍攝日期為2010年9月11日,已經係7年多前。
illusorybj 發表於 2019-1-11 18:19
冇錯係回力年代,條片右下角閃下閃下個日期都已經顯示拍攝日期為2010年9月11日,已經係7年多前。

.....26楼条片应该系10年回力时代.....43楼条片应该係1-2年前......我认到几条泰囡囡........有一个一年前俾人包咗.....其中一个尞国囡囡嚟咗两年左右.....
回復 Lawrence王子 ##45 的帖子

有機會 一定要嘗試看看
超強HoMa 發表於 2019-1-12 00:03
回復 Lawrence王子 ##45 的帖子

有機會 一定要嘗試看看

有時間一定要見識見識。不過這次初試金池真係印象改觀。(以前認為平嘢冇好,但原來內裡不乏年青貌美囡囡)
Lawrence王子 發表於 2019-1-12 03:12
有時間一定要見識見識。不過這次初試金池真係印象改觀。(以前認為平嘢冇好,但原來內裡不乏年青貌美囡囡)

要東堡啲超模靚樣就貓喇,不過經濟實惠。。。食物可口。。。
阿力達 發表於 2019-1-12 13:29
要東堡啲超模靚樣就貓喇,不過經濟實惠。。。食物可口。。。

當然,若比東B真的有距離,但以一般場比,價錢抵仲有d好囡,已經好好啦!😜
Lawrence王子 發表於 2019-1-12 15:31
當然,若比東B真的有距離,但以一般場比,價錢抵仲有d好囡,已經好好啦!😜

我都覺得食得落,唔使去東昇挨貴嘢。。。。
王子師兄应該又一次奇妙之旅
wongwingkin 發表於 2019-1-12 17:25
王子師兄应該又一次奇妙之旅

都係㗎!不過一日兩次經歷,我又口水多過茶,都要番d時間才能做好個report。😅
Lawrence王子 發表於 2019-1-8 12:23
Really? 但我怕佢地實話有做,引我去。到去到又多多借口,諸如唔舒服無上班之類。
不過即管試試。Thanks!

D1唔會,有返就有返,無就無
306 無40咁老,但有啲練歷係真嘅
306對波唔係假
其實306有另一樣絕殺
就係佢個蜜洞,識吸住細佬
回復 Lawrence王子 ##66 的帖子

好玩的阿
CP值很高
便宜好玩
美女幾乎都很配合
BEGINNER999 發表於 2019-1-13 15:05
D1唔會,有返就有返,無就無
306 無40咁老,但有啲練歷係真嘅
306對波唔係假

多謝指点。無錯,佢下面真犀利。点犀利容後report再告之
Lawrence王子 發表於 2019-1-14 00:08
多謝指点。無錯,佢下面真犀利。点犀利容後report再告之

華山之巔,紫禁城內,天外飛仙,彈指驚雷。。。
超強HoMa 發表於 2019-1-13 21:40
回復 Lawrence王子 ##66 的帖子

好玩的阿

我覺得佢地係知恥近乎勇。明知自己隊波實力唔夠,球場又冇人地d咁好,唯有一人走多步,mark 住對手,唯有咁打才可以拉近同其他球隊嘅距離。😜
:lol:lol:lol
睇完師兄報告,又心癢癢想出發,期待師兄詳細報告
cplee80 發表於 2019-1-15 08:30
睇完師兄報告,又心癢癢想出發,期待師兄詳細報告

唔好話你心癢癢,我玩完咁快都心癢癢想再去。😜

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 03:03