樓主: 純情書生

[粗人粗語] 雙飛淫若水

雙飛好玩 兩條女同你含 好爽
试过约3p
冇試過雙飛
要換套比較麻煩
回復 silon ##19 的帖子

Can pm ma?
雙飛要兩條女一齊幫你奶細老先好玩
我想睇佢哋磨豆腐多啲囉
今日終於試到3p,一個高大偏肥E-F cup左右,另一個細細粒C cup左右,兩個都後生,真波。沖身開始已經一齊服侍:細細粒幫我沖身,另一個波推。
沖完抹完身細細粒幫我環吹,另一個就玩下波波、錫下。跟住就正式,肥妹先上,玩咗幾個體位,可能身形問題,唔係好就到發力,細細粒就一路幫我推pat,又lam我全身。
之後換套換人,未試尤自可,一試不得了。細細粒啲功夫真係不得了,尤其是騎功,轉咗6、7個poses,對手就玩肥妹仔對奶。
總共玩咗差唔多一個鐘,原本1000,但實在太好服務,覺得唔俾tips過意唔去,最後每人100tips。
不過肥妹仔好似話聽日走,但同層有另一個肥肥哋白滑大波好似都可以3p。位置喺係香港,pm我答你。

雙飛孖女,試過多次。
5年前嘅事,起初响福田口爆場見到。
先 call 姐姐,隔一個星期call 妹妹。
之後 雙飛,絕對無尷尬,完全合拍
跟著輪流單枝,有時又雙飛。

因為同佢哋住得近,又fan 咗。
成日一齊見面 食飯。培養一段時間感情後
有次上鐘 問姐姐,俾我打真軍。
之後隔一個禮拜,又call 妹妹,入埋

事後冇耐,佢哋上我度打邊爐。
因為嗰排深圳骨場打風,佢哋又好得閒。
就hea 到好夜,我肯定叫佢地留低

跟著就接近 AV情節。
完事後,才有點點尷尬。
因為佢哋互相問過對方,有冇同我做過
相方鱷魚咬都唔認,最後當然冇事啦

如事者 維持咗 1.5 年 好朋友 / 炮友 關係
有不少生活點滴,諗返起都津津有味
兩姐妹可以唔帶套(因為好熟好好朋友)
比一般相飛方便好多。。

現在只能懷念😔

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 18:06