[華南地區] 請問CP而家有咩玩?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問CP而家有咩玩?Will go to there soon..! Thank you !

大部分睇相,但唔合适要1百车费
有小部分有带位穿经理制服一次一两个!
回復 gcqb ##2 的帖子

Thanks Brother!
基本係冇,啲女都係樓上師兄所講外掛式,酒店要小心啲,而家係火車站附近有間米國連鎖酒店,安全程度高小小,但都唔建議係冬管。
基本上是沒有,KTV只有相屬客人會有看相,或帶一兩個駐場的給客看,客比服務員還多,不值得去。另年尾了,開始回老家過年......
回復 123catcat ##5 的帖子

Thanks brother..!
只糸睇相衰過惠州
回復 xirob ##7 的帖子

Unlike the past time, so sad that CP has no more good thing to play..
我都想知,今年三月会过去,住天鹅湖附近
回復 jimmy0 ##9 的帖子

可能要找微信雞婆了
有微信鸡婆电话吗?
回復 jimmy0 ##11 的帖子

I want to know, too.
请问谁有联络

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 18:56