mihk.tv阿頭鱷魚承認財困有可能執笠

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

mihk.tv阿頭鱷魚承認財困有可能執笠,2020年7月剛好租約滿,有可能執笠mihk

2015年7月開頭係威係勢,又整個8大頻道,好多個節目,但係好多係垃圾節目,之後有個勁人沈國成加盟,(沈集成親細佬),但佢做左一年幾,劈炮唔撈,激到鱷魚死死下!
另近2年鱷魚唔再搞台慶應該係冇錢搞 !!!2018年11月,鱷魚話收到APPLE動新聞警告 ,話mihk盜用版權網上片段!

至2019年1月,mihk只做星期一至五,個賽馬方程式cut尻埋,好多節目都cut埋,有幾個妹妹仔早前走人,餘下節目仍是垃圾節目 !!!

鱷魚幾個月前講明財困,如再冇資金,2020年7月租約滿,就順便執笠,費撚時煩!

我就冇訂閱mihk,我想問各位有冇訂閱?.....mihk執笠,你們有咩意見?
免费香港人都唔得閒睇, 更何况要俾錢. 執吧啦 !
回覆 讚好 不讚 使用道具

無乜大影響

回復 2012大災難 ##1 的帖子

好可惜,佢介紹香港的兇案幾好睇架,不過我沒俾錢可能咁樣冇資金要執笠吧....

條戇尻佬鱷魚最初諗有3千幾人,佢就有利,...整8大頻道,好多個節目,點尻知肯俾錢訂閱的人,唔夠500人,...而家佢CUT人CUT節目都慳唔到幾多錢,...越減節目就越差,...鱷魚自己都慌撚左,...坦言做左3年半,共蝕200幾萬,...佢都預左收皮架啦

打錯🧮?