大家約私片價錢開幾多?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

十年前D女開3-4千
噙日又有個問我放工後4千制唔制
之前約過架妹佢嗌成萬
就足一日
佢地其實目標似係收3-4Q錢 (場內)
大家又有咩經驗呢
FOC唔好提
我約過都係三,四,但你仲要出房錢😅
回復 yukilee1229 ##2 的帖子

break down計一定唔抵架啦
只係用雙倍價多D 換多D時間吧
有時岩嘴形既先想一下架咋
私片起碼條女唔駛又話怕個妝花左個頭髮又亂
桑拿場始終有限制D
當然場外條女係未交足貨又唔知了
有D 以為你沉船服務仲流左

桑拿妹4000起跳,不過我從來冇比過呢個價,我都係比2000就算,冇問冇提,完事比,冇女投訴過,😄。。。

不過,已經10女冇約桑拿妹了,都係約酒店妹多啲。。。
回復 hkmon ##1 的帖子

HK$2000 俄妹 短敍1Q, 半年前價格

.....3個月前幫朋友约D1泰囡囡.....由下午四点到零晨2点.......囡囡攞假陪朋友......友情价收3K.........第二次朋友自己约.......冇book酒店直接上囡囡屋企过夜(约20粒鈡)......玩女朋友feel......玩煮饭......朋友畀4k......
3千至五千.....有個3千幾上佢屋企,任玩一晚.. 5千個個2Q 3小時...
回復 sawatdee ##6 的帖子

囡囡約我新年去佢度
咁4K尚可
俄妹
回復 Winston91 ##5 的帖子

短叙其實佢賺多少少咋喎
回復 alswi ##7 的帖子

真係任開

佩服佩服 之前问过 没低于5000的
这样说,基本没行价,都是随小姐意思开价…
hkmon 發表於 2019-1-12 22:17
回復 Winston91 ##5 的帖子

短叙其實佢賺多少少咋喎

其實我沒有特別約她。她凌晨下班找不到伴去蒲吧,便WhatsApp我,問我想不想她上酒店陪我,最初她要求$3000,我騙她在賭場輸了錢,還價後才能$2000。不過打炮後便走。好像師兄玩外約不是想玩這種快餐。
hkmon 發表於 2019-1-12 22:16

囡囡約我新年去佢度

.....试过陪泰囡囡们落DD3.....同枱有幾条东欧囡囡一齐玩........因为同囡囡一齐所以没有太多交流......下次有机会我8卦下东欧囡囡私片行情....不过我个人估计....东欧女女和魔豆级囡囡的私片心理价位会比一般囡囡高......因为她们拆钟率应该比较高........另外时间也有关系吧.......師兄是短聚或过夜?......据我所知一般泰囡囡的心理价位是5K过夜.......其他国籍囡囡过夜行情........需要其他师兄补充一下.......
MichaelHL 發表於 2019-1-12 23:54

佩服佩服 之前问过 没低于5000的

.....刚好这个是圍內囡囡比较熟......所以是收友情价......
2000$-10000$ depends on relationship with gal
靚仔真好,我約親個啲全部都直接拒絕
連價都費事開
不論sn 女同酒店妹都一樣
所以沉船免疫
回復 sawatdee ##14 的帖子

佢話放工到佢番工
去佢度過
4K 我覺得Ok
只係自己頂唔到晨早撲過去
回復 lcmmcl ##16 的帖子

$10000架妹就可諗諗

回復 BEGINNER999 ##17 的帖子