大家約私片價錢開幾多?

回復 sawatdee ##14 的帖子

我都俾條女叫我同佢去DD3
但我唔會去呢種活動
揀去桑拿就係想簡單咋嘛
不過好多歐女同泰妹都鐘意去d3去做外快
回復 hkmon ##1 的帖子

佩服佩服
看師兄的手段吧
BEGINNER999 發表於 2019-1-13 20:28
大把都係咁,唔得
所以係靚唔靚仔問題

........師兄.....私片约唔约到......我個人認為.....跟靚唔靚仔冇關係.....主要失敗原因.......是没有主動同囡囡講价錢........囡囡感覺有被白嫖的風險.......如果對囡囡有感覺想私片玩女友feel.......日日V7囡囡......嘘寒问暖......早晨晚安......對於囡囡来説都是戆鸠鸠冇嚟实际.......囡囡需要的是比錢疏爽的好客.....不是靚仔情聖.......
BEGINNER999 發表於 2019-1-13 20:28
大把都係咁,唔得
所以係靚唔靚仔問題

係有部份女(特別係酒店妹)唔鍾意私片的。。。可能你搵親都係呢類屬性吧!

當然,你話關唔關靚仔事?我覺得唔算有關係,都係需要女女唔反感,但應該唔使要靚仔至可以約到女女,我見大把又肥又矮又光頭噶一樣有得約倒女。。。
sawatdee 發表於 2019-1-13 23:06
........師兄.....私片约唔约到......我個人認為.....跟靚唔靚仔冇關係.....主要失敗原因....... ...

咪就係,所謂私片,終究是一場買賣而已。
阿力達 發表於 2019-1-14 00:10
係有部份女(特別係酒店妹)唔鍾意私片的。。。可能你搵親都係呢類屬性吧!

......大把又肥又矮又光頭噶一樣有得約倒女

達兄講緊我嗎?哈哈!
其實私片對女女來講始終有安全風險,關上酒店房門,點知會唔會發生咩異常噶事?
所以揀擇啲都有道理,唔係要靚仔,而係要揀令佢地覺得安全的。
當年我都試過私片,可能係因為女女確信即使萬一有咩事,赤手空拳都可以打得贏我,呵呵。
wingsns 發表於 2019-1-14 12:56
達兄講緊我嗎?哈哈!
其實私片對女女來講始終有安全風險,關上酒店房門,點知會唔會發生咩異常噶事 ...

Well said.

大約四年前,東A MODEL 3000HKD 一晚 我不懂珍惜
如今2019,桑拿打一炮都要3000HKD起跳
問了兩個名店紅牌:
A女:不上班陪整晚10,000HKD,下班後陪5,000。A女生意真的不錯,一晚5~6個客人不成問題。
B女:不上班陪整晚6,000HKD。外約1Q3,500。
基本上女孩子不同,開價也不同。要女孩子不討厭你,才有機會約得成。
至於免費....這個時代難吧...女孩子也都閱人無數,除非你是彭于晏才有機會...
回復 av狩獵者 ##31 的帖子

可否請師兄公開是哪兩店?
及囡囡的國藉?

好讓眾師兄開價更精準~
回復 av狩獵者 ##31 的帖子

咁我又覺得條女一晚賺幾多同自己俾唔俾番個數係兩件事
佢搵到一晚一萬 我私約若要俾一萬我不如不約了
B女個價幾有趣...差2500!
免費一定俾更多
sawatdee 發表於 2019-1-13 23:06
........師兄.....私片约唔约到......我個人認為.....跟靚唔靚仔冇關係.....主要失敗原因....... ...

我知丫,所以本來就少約
好多想約嘅都係多客
同埋一開波就講錢
對我黎講已經無左意義
所以唔太好私片
my experience was Thai gal from 6pm to 8am ask 4k. Viet gal just 3hours exercise 2k
太貴不如去個場搵囡囡好過啦......
hkmon 發表於 2019-1-12 22:16
回復 sawatdee ##6 的帖子

囡囡約我新年去佢度

私片俄妹正wo,始終鬼妹較難有女友feel,而且我英文唔多好,以前私片都係交流少
不過都想師兄多d分享經驗
Winston91 發表於 2019-1-12 17:57
回復 hkmon ##1 的帖子

HK$2000 俄妹 短敍1Q, 半年前價格

咁服務點,有女友feel 嗎,私片應唔會連車都唔得掛

以前約過幾次  不用"錢"
但總得吃個飯送個小禮物
後來還是場內開心過就算
BEGINNER999 發表於 2019-1-15 10:07
我知丫,所以本來就少約
好多想約嘅都係多客
同埋一開波就講錢

......理解師兄感受.......被有感覺的囡囡開波就講錢.....係非常冇瘾.......但師兄也要理解囡囡青春有限......到馬交係為咗揾錢......不是為了慈善事业.......想囡囡唔同自己講錢......首先要自己識做人.....

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 09:35