大家約私片價錢開幾多?

回復 ul6y93 ##39 的帖子

哥一定相貌堂堂吧,舌燦蓮花吧~

回復 小文brother ##32 的帖子

我問到兩個價錢都是皇堡的,不同人,祖國女孩。
其實每個人的生意好壞不同,開的價都不一樣。
開的價太高的話,也可以問他能不能便宜一點。
看他是喜歡你多點,還是喜歡錢多點囉~

我覺得我現在的心態已經改變了,
以前覺得做愛時有女友FU的,外約時談到價錢就會不是很開心
但我現在很清楚,我是誰啊~就是一個長得體面點的嫖客~
女孩子跟你打炮也就是為了錢,談錢~很OK的
頂多開價太高,我也約不起~哀~口袋不夠深啊~
我都未問過,大開眼界!
av狩獵者 發表於 2019-1-15 21:01
回復 小文brother ##32 的帖子

我問到兩個價錢都是皇堡的,不同人,祖國女孩。

不錯,心態正確。。。
回復 av狩獵者 ##42 的帖子

其實開呢個POST 都係想大家由價錢出發
睇到大部分CHING都明白這不過也是生意
希望沉船既知途歸返
亦都唔好害左D女
不過我最近的確被女約
呵呵. 也打聽一下依家咩環境啦
hkmon 發表於 2019-1-12 10:25
十年前D女開3-4千
噙日又有個問我放工後4千制唔制
之前約過架妹佢嗌成萬

問過三千短聚,比較進場沒有平到,兼且時間很難夾,平時待她收工已是三四點,佢放假又多是M假。
sawatdee 發表於 2019-1-15 20:01
......理解師兄感受.......被有感覺的囡囡開波就講錢.....係非常冇瘾.......但師兄也要理解囡囡青 ...

所以我寧願唔私片唔問價
鐘意就送禮算
回復 BEGINNER999 ##48 的帖子

要清楚立場吧
若果你聽到錢就唔高興真係不如不問了
vv--vv 發表於 2019-1-16 01:44
問過三千短聚,比較進場沒有平到,兼且時間很難夾,平時待她收工已是三四點,佢放假又多是M假。

時間當然難夾啦,當初女女用通行證去澳門,可逗留兩週,後來銳減為7天,所以對她們來說,時間就是本錢,每天都有重要的 "戰略意義"。

如放棄上班,整天相伴,不但要捨棄當日場內收入,還要交罰款給公司,女女必須確保有賺才會出動;不然就要等下班時間喇。
hkmon 發表於 2019-1-16 11:02
回復 BEGINNER999 ##48 的帖子

要清楚立場吧

都唔係話聽到錢就唔高興
只係反正都係俾錢
做乜唔試多幾個
回復 wingsns ##50 的帖子

依家係未七日?
咁即係放假唔一定M假啦
以前都有女係約出關時上珠海過的
hkmon 發表於 2019-1-16 13:12
回復 wingsns ##50 的帖子

依家係未七日?

應該係啩?好耐無約過了。
不過以往有些很進取的女女,出關打個白鴿轉就再趕返澳門上班(唔係好知係可以即日返定必須等到第二天);而用護照入境的,就要飛去外地,再飛回澳門。
在珠海私片當然好,酒店錢平過澳門好多好多好多......
回復 wingsns ##53 的帖子

酒店...
若果約放工後既真係要租兩日酒店先掂

約我果個仲係收六點
我聽到就直時諗起戰地既問題
不過過幾日佢先同我講係上佢度
咁又可以考慮一下
hkmon 發表於 2019-1-16 19:22
回復 wingsns ##53 的帖子

酒店...

哇,女子社員宿舍
回復 hkmon ##54 的帖子

哥被女約是收費還是免費?
如果是免費 可否交個幾招? 是特別硬?特別久?還是特別會講話?

另外,好像現在女孩子入澳門的手續沒那麼麻煩了,進澳門只要上班就要上滿七天。
七天後再出珠海,就能在返澳門。
只是聽說,詳細我也不太清楚。
回復 av狩獵者 ##56 的帖子

都說了要錢的
不要妄想會有小姐想在客人中找男友
回復 hkmon ##57 的帖子

我覺得還是會有
只是那個男友也要有很多錢
hkmon 發表於 2019-1-16 23:35
回復 av狩獵者 ##56 的帖子

都說了要錢的

莫講話揾客人做男朋友,最後結婚生埋仔都有呀
BEGINNER999 發表於 2019-1-16 10:02
所以我寧願唔私片唔問價
鐘意就送禮算

.........

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 00:27